Emnzr benim aşermem de bılantı kusmam da çok şiddetli oldu gerçekten. 18-19a kadar çok kustum. Hatta bir hafta sadece salatalık ve üzüm yediğim oldu. Bulantım geçti şükür bu sefer aşermeler başladı. Canım sürekli burger patatesi çekiyordu ve maalesef yiyordum, inanılmaz fıstıklı çikolata çekiyordu canım onu da yiyordum ve karpuz :) yemekten kalkıp yemekte yediğim şeyi düşünmekten duramayıp tekrar yapıp yemişliğim var yani öyle bi aşerme :) kahvaltılarımda peynir çok uzun süre yiyemedim, hala da bazen görmeye tahammül edemiyorum.
Mutlaka 0 no yumurta yedim, ya haşlanmış ya yağda. Avokado tükettim her sabah zaten mevsimiydi. Muz yedim bolca. Kuruyemiş yedim aralarda acıktıkça. Süt içtim çok ama maalesef nesquikle :) yediğim faydalı şeyleri mutlaka yiyim çok faydalı diye yemedim, zararlıları da dayanamayıp yedim maalesef. Mesela ilk 5-6 ayım tam kıştı balık mevsimiydi, normalde çok severim ama görünce bile öğürüyordum. Doktorum takviye verdi balık tüketemiyorum diye.
annem çok takıntılıdır hamileyken yemek konusunda ama aman zararlı şeyleri yeme olarak değil, canın çektiyse mutlaka ye diye :) kola kesinlikle içmiyorum mesela bazen yemekte birileri içince canım çektiyse içmem için telkinde bulunur hamilesin sakın aklında kalmasın diye. Amaaan amma uzun oldu inşallah okursunuz 😅