ZeynepUstaaa fyzakts 19. Haftada şuan 28 haftalığım ve beni öldüryo geçen hastanelik oldum resmen karpuz ve salatalık bir nebze kesiyor
Zynpkrhn 36+4 oldum bugün resmen öldüm nefes alınmayacak kdr soluk borum alev alev Öyle ki hastaneye gittim Hep aynı şey rennie verdi yarım saat faydası var sonra aynı ızdırap Ne yesem anında midemi etkiliyor 5-6 aydan sonra düzelmişti ama şu an o aylardan bile beter oldum:(
Suicmeyiunutma Zynpkrhn ay ben 25+2 yim 30larda biter sanıyordum. Cevabınızı okuyunca bütün umutlarım suya düştü şuan 😬
Zynpkrhn Suicmeyiunutma düşmesin Dediğim gibi 5-8 arası çok rahattı ama benim bebeğim iri muhtemelen erkende gelebilir Son haftalarda artık çok büyüdüğü için bana nefes alacağım yer bırakmadı ondan böyle oluyor
Gezegen_00 Ya 32 haftalığım hiç mide yanması yaşamadım benim çocuk kel mi doğacak 😂 (babası dedesi amcaları kel )
MeetJoeBlack Daha gebeliğimi öğrenmemişken başladı, 32 ye girdim hala devam ediyor. Doğal olan hiçbişey işe yaramadı malesef. Mide koruyucu ve gavisconla dönüşümlü olarak devam ediyorum , gaviscon da çok fayda etmiyor malesef …