btuban SecilM duphalac bende kullandım ama bebek için az miktarda tüketiyoruz bana yeterli gelmedi açıkcası ve bende fazla kullanmak istemedim. Gün içerisinde 2 kez kefir tüketebilirseniz iyi geliyor. Bol su ve karpuzda.
SecilM btuban işte ben de gereksiz vücuduma ilaç giriyor gibi psikolojiye giriyorum böyle duyunca. Kayısıyla beraber aç karnıma su içtim. Kefir aç veya tok nasıl tüketmiştiniz? Karpuz ve suyu her gün tüketiyorum. Kefir ve kayısı normal şartlarda dakikalar içinde etki gösterir kim denese. Ama sindirimim resmen durdu gibi bu süreçte. İnşallah fayda sağlarlar bakalım kefirden ümitliyim 😥
SecilM Bebegimveben0811- kahvaltıdan önce akşamdan suda beklettiğim 2 kayısıyı yedim üstüne 2 barsak su içtim. Öğlen içeyim o zaman kefiri karnım acıkır gibi olunca. Teşekkür ederim
btuban SecilM evet anlıyorum öyle oluyor, ara öğün olarak günde 2 kez 1 er bardak şeklinde tükettim kefiri. ilkini kahvaltı-öğle arası, diğerini öğle-akşam arası yada akşam yemeğinden 1 saat sonra olarak.
SecilM Tugcerkec Bugün deneyip çözüme ulaşamazsam yarın doktoruma danışıcam. O duphalac verecektir kesin ve başlıycam mecburen. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de.
btuban SecilM ne dmeek, sizede çok geçmiş olsun (bu arada ben hep sade kefir tercih ediyordum. Activia kefir karadut&nar&keten tohumu olanı denedim çok hızlı etki etti aklınızda olsun.)
SecilM btuban dün sade altınkılıç kefir aldım ama o dediğiniz her markette oluyor mu. Yakınımda a101 var sadece, gelirken eşime aldırayım ona göre ☺️
btuban SecilM altınkılıcı bende severek tüketiyorum, bu dediğim geçen gün evde yalnızdım getir uygulamasını indirmiştim ekmek almaya çıkmak için halim yoktu yanınada bunu ekledim seçeceğim tek kefir buydu öylelikle keşfettim ama A101 de olmayabilir bilemiyorum.