talhanin_annesi Kizlar pendide medipol hastanesinde normel dogum destekleyen veya memnun kaldiginiz doktorlar varmı?
Yaprakdokumusever talhanin_annesi Valla en başından beri normal doğum diye gittim sezaryen oldum çıktım. Doktorumdan memnundum ama aşırı acele ettiler hiç kendi sancımı beklemediler hemen suni verdiler ve tansiyonum yükseldi mecburi sezaryen oldum.
Aynur-13 talhanin_annesi bende normalde pendik medipole gidiyorum bikaç farklı doktor denedim ama hepsi normal doğurursun dedi ama hiç o enerjiyi alamadım yani lafta diyorlar gibiydi Saadet hanım hatice va hülya hanıma gittim
Deletedmom_33 talhanin_annesi İlknur hanımı araştırırsanız normal doğum tercih ettiği için ödülü filan varmış. Bende ona gidiyordum. Ama Esra Nur Tola’ya geçtim 9 sene tüp bebekte çalıştığı için. Benimde tüp bebek o yüzden. İkisinden de memnun kaldım. 9+3 üm daha :))
kbramutlu_ talhanin_annesi ben nergiz kılıca gidiyorum 12.haftadan beri. Şu an sezeryanı tetikleyen bir durum yok normal doğum üzerine konuşuyoruz.
Yaprakdokumusever Aynur-13 ben enerjiyi almıştım ama yine de olmadı 😅 keşke sancımı evde çekseydim suyum geldi diye gittim hemen onlar da beklemedi
Yasoo96 Canan hanima gidiyorum. Normal istedigimi soylemistim zaten. Gecen ki randevumda da konusurken, 37de cati muayenesi yapariz. Zaten normal dogurmak varken niye sezaryen olasin ki dedi. 🤷🏻♀️
Yaprakdokumusever Yasoo96 bana da birsürü ümit verdi doktorum inşallah sizde sezaryen olup çıkmazsınız 😁
Aynur-13 Yaprakdokumusever saadet hanımın normal doğurttuğunu hiç duymadım yani aslında bilgili bi doktor ama normal zorlarına geliyor bence hemde mesai dışı olunca kendileri gelmediği için ve normal doğumunda saatinin hiç belli olmadığı için kendilerini doğurtmak için sezeryana yönlendiriyolar bence
Yasoo96 Yaprakdokumusever valla cok muhim degil. Normal istiyorum ama sezaryen de olurum bana fark etmez. Bebek herturlu cikacak ordan 😂 Ammmma normal diyip sancinin dibini cekip son anda sezaryene donmek asla istemiyorum 🖐🏻 😐
Yaprakdokumusever Aynur-13 Yan odamdaki kızı doğurttu benden önce o normal doğum yaptı ama çok fazla dikişi oldu çok feciydi dedi. Normal doğumla ilgili hiç güzel bi anısı yok. Biri ıkınamamış öbürü açılmamış falan. Bana olan oldu mecbur diğerlerini de sezaryenle doğurucam bi kere kesildikten sonra gerisinin anlamı yok benim için. Hayal kırıklığı yaşadım 2 hafta normal doğuramadım diye ağladım.
Yaprakdokumusever Yasoo96 İşte bu ben 😂 keşke suni vermeselerdi sırf hızlandırmak için suni verdiler nefesim kesildi kaç kere
Shdak Kızlar ben de Saadet hanıma gidiyorum daha 18 haftalığım ama normal doğum çok istiyorum yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum zaten mesai dışı hastaneye gelmemesi de beni Saadet hanımdan uzaklaştırıyordu ne yapsam bilmiyorum biraz takip edeyim burayı ☺️
Yaprakdokumusever Shdak Benim doğumum mesai saatlerine denk geldi ama yoğun olduğu için aşırı acele etti hiç açılmamı beklemedi bi an önce işini halletmeye baktı. Çok bilgili ama yoğunluktan ilgilenemiyo hiç. Doğumdan sonra da odama bikaç dk uğradı çıktı.
Shdak Yaprakdokumusever cidden mi ya söylediğiniz çok iyi oldu acaba Esra hocaya mı geçsem ya da başka birine. İşin başında değiştirip takipli olduğum doktorda doğum yapmak istiyorum haliyle :(