Bebislerim Ben bebeklerimi görmeye gideceğim günü iple çekiyorum...ultrasonda görüp kalp atislarini görmek bile harika 😊☺
Hatce06 Bebislerim 38 haftalık olduk galiba nisanımda geldi ama oğlusum ne zaman gelcek heyacanla bekliyorum😂
Betulyslv Hatce06 nişan gelince hemen hastaneye gidilir mi yoksa suyun gelmesini mi bekliyosun benimde Doğumum yakın merak ediyorum
MinikkkMucizem Bebislerim bebeğimin kalp atışını duymak Allah'ın izniyle perşembe günü kontrole gidicem
Ciara93 Betulyslv nişanda gitmene gerek yok doğumun geldiğinin habercisi ama başlangıcı değil suyun gelirse kanaman olursa ya da sancın başlarsa gidebilirsin ☺️
Aydemir Bende kontrolü bekliyorum onu görmeyi hareketlerini hissetmyişime rağmen ultrasondaki hareketlerini görünce mutlu oluyorum her bi sonraki kontrol gününe kadar aynı heyecan oluyor 😊
Ikinciyibekliyorum Bebislerim 4 yasinda kizim var . 30 haftaligim. Kizim kiz kardeşini nasil karşılayacak 😍 aklımda deli sorular 💕🤭
ArminN Bebislerim ayy ağlıycam bende aynıyım bacım sen 11 haftalıksın ben 9 ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum karnım aç korkudan yiyemiyorum çünkü her yedikden sonra mide bulantısı kusma 🥺
SevDin Bebislerim 38+4 hamileyim bu aralar en büyük heyecanım oğlum ne zaman gelecek son 10 gün hala sancı yok gelsin istiyorum artık 😍