Cansel22
Ben 16.ncı haftada boşandım İstanbul a geldim o yüzden doktor değişikliği yaptım. Ablam ve yengem Reşat bey, Ahmet beye gitmişti. Benim tercihim hiç tanımadığım selda mutluaydan yana oldu fotoğrafını görünce çok güzel gelmişti enerjisi iyi ki iyi ki ona gittim. Hamileliğim boyunca çok candan çok ilgili oldu. Özellikle gebesine dair her şeyi bilir yakından takip eder. Odasında uzun süre kalıyordum çok ilgili. Ben iğneden korkarken selda hoca ile ameliyatm harika geçti. Ameliyat yaparken bi yandan ameliyat yapıyo bi yandan eğilip beni seviyor. Annem gibi oldu bana çok seviyorum onu. Hala iletişim halindeyiz. Benim doğumum yüksek tansiyon ve protein kaçağından dolayı besin alamamış bebeğim acil sezeryana alındım. Covid testi acil olduğu için kandan yapıldı. Doğum öncesi tahliller ve ameliyat dahil 4350 tuttu. Eğer orada gidecekseniz kesinlikle selda hocaya gidin. Yengem de hep Ahmet beye gitti şimdi ikinciye hamile oda benim doktorumu görünce selda mutluay a geçti. Kesinlikle öneririm. Ameliyat da hiçbir şey hissetmedim çok güzel eğlenceli geçti 😀sonda konusunda ben ameliyata girmeden söyledim uyuştuktan sonra takıldı. 10 saat kadar kaldı çıkarırken ebe acımadı