Sehererol Kızlar merhaba eşimin sabahtan beri ateşi vardi sabah böyle 11:30 gibi bir parol içti ama halen devam ediyor ateş bide böyle gece 12 gibi içse bir sorun olur mu hamileyim strese girdim yeminle
Asyaayaz1 Sehererol parol günde 3 defa içilebilir bir sorun Olmaz nane limon kaynatın onu içsin gece yatarken sabaha kadar terlemiş olur covid şüphesi varsa doktora gitsin geçmiş olsun
belisslinaa Sehererol ateşim vardı 39 38 yarım çay bardağı ılık suya yarım limon sıktım yarım saatte düştü internette görmüştüm tuttu
Suleasyaa Sehererol olmaz canım. Hastalarımıza 2 tane içmelerini söylüyoruz ateş durumunda hep .tek parol dozu düşük geliyor çünkü.
elfmoom Sehererol ateşin düşmesi için ılık duş aldırın. ateşin düşmesine en iyi çare buzdur. sabah parol aldıysa sonra minoset alsın. lütfen hastaneye gidin
Suleasyaa Sehererol canim nane limon içsin parol.icsin ılık duşunu alıp uyusun terlemesi lazım ki atesi atabilsin. Covid falan ise ama dusse bile kısa sürede tekrar yükselecek o durumda damardan parol flakon takılması lazim
Sehererol Suleasyaa Allah razı olsun yardımcı oldunuz hemşire misiniz acaba birde yeğenim ateslenmis onla ilgili birşey sorcaktim kusura bakmazsın
Sehererol Suleasyaa Benim görümcemin kızı ateslenmis galiba aşırı yüksek dudakları kıpkırmızı olmuş kafası bile alev gibi görümcem dolven vermiş ama etki etmemiş peşine calpol verse sorun olur mu acaba çocuk hiç kafasını kaldıramiyo
Suleasyaa Sehererol dönüşümlü olarak 3 saate bir calpol ve dolven verecek canim. Zaten tek bir şurup kullanmıyoruz dönüşümlü veriyoruz. Ama dudaklarda falan renk değişimi oldu ise havale falan geçirmesin 39 un üzerine çıkıp direncli şekilde düşmüyor ise hemen doktora gitsin