gbyalcin Zynpxx dediğim gibi doktorum aşılarını düzenli yaptırıyosanız bi problem olmaz dedi. İki hafta sonra son karma aşısı sonra da düzenli olarak iç dış parazitini yaptırmaya devam edicez 😊😊
Eccem12 Zynpxx kedi kumunu sen değiştirme sürekli toksoplazma testi yaptır bence birşey olmaz, biz 22 haftadır bu sekile ilerliyoruz
ymryesl Zynpxx Dışkısını siz temizlemeyin. Doktorum özellikle evinizde hayvan besliyorsanız dışkısından uzak dur diye uyarmıştı. Bakteri kapmamak adına..
aycanerbas Zynpxx bebeğim sürpriz yapmazsa 18 günümüz kaldı tek bir sıkıntı dahi yaşamadım kumunu siz temizlemeyin eşiniz halletsin gerisi sorun değil sadece çok tüy döküyorlar ona da yapacak bişi yok maalesef herşeyi denedim traş ettirmek istemiyorum açıkçası kedimi çünkü hem sağlıklı değilmiş hemde psikolojileri bozulabiliyormuş 😊
Gizemgect Zynpxx benimde köpeğim var ama malesef doktorum kesinlikle kedi ve köpek sevmek yasak yaklaşmayacaksın dedi 🥺
gunesveguney Zynpxx hiçbir sıkıntı olmaz benimde kedim var sürekli de içli dışlıyız çok da tüylü ama tüyde de bi sıkıntı yaşamadım astımım olmasına rağmen, sadece kumunu eşim temizliyor o kadar. Doğduktan sonra kızımın da en yakın arkadaşı olacak inşallah 😍
aycanerbas Zynpxx inşallah eşim birkaç kez çok tüy döktüğü için belirli bir süre kedimizi annemlere vermeyi teklif etti Ama kabul etmedim Oda benim bir evladım onu görmeyince bile kötü hissediyorum 😊 şimdi yanımda kollarımın arasında uyuyor kedim bana yoldaş o nasıl gönderirim😊
Muzice1 Zynpxx benim de kedim var doğum yakın hamileyken sorun olmadı aşıları tam olsun.. bir de doktorunuza söyleyin test yapıyor alerjik durum olup olmadığına dair.. 📌parazit aşısından sonra 3-4 gün kediyle temas etmemeniz aynı ortamda bulunmamanız gerekiyor bebeğe zarar veriyormuş aman dikkat edin buna bizi özellikle veteriner uyardı .. tüy sorunu içinde biz kestirdik dökemiyor artık tertemiz tavsiye ederim 😄
fenperest 02112017 ooyy masallahh😍 benimde bi kizim var Mia 😍 asigim ben onlara , aslinda butun hayvanlara😃
Anna-Karenina 02112017 Allah o nasil bi bal surat 😍 Rabbim kedi cocuklarimiza da bebeklerimize de saglik ve uzun omur versin 🧿
Gunes_84 Zynpxx Benimde kedim var 38+5 haftalığım hiç bir sorun yaşamadım. Kumunu bakımını eşim yapıyor zaten. Bende kumunu temizlersem çift maske takıp trmizliyorum. Doğum yaklaştığı için dün traş ettirdik aşıları yapıldı kardeşini bekliyor hazır🥰