fencibedenci 9+3 üm . Tüm belirtilerim artık neredeyse kayboldu .İlk haftalardaki gibi akıntı göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma çok azaldı . Normal mi ? Benim gibi olan var mı ?
Clementinee fencibedenci canım haftamız aynı dün çok kötüydüm bulantı sabah hiç birşeyim yoktu 1 saattir yine fenayım normal merak etme
sehrengiz_8 fencibedenci canım ben de 9+5 im benimde göğüs hassasiyeti vesaire hepsi bitti ancak ara ara beyaz akıntım oluyor. Onun dışında gebe miyim belli bile değil
fencibedenci Zeysezer Valla iyice paranoyaya bağladım . Sanki hamile gibi değilim göğüslerim gece yatınca normal sabah biraz şiş ve ağrılı uyanıyorum sonra geçiyor sanki 🤷♀️
fencibedenci Clementinee İyice takıntılı oldum . Sanki hep göğsüm acımalı hep uyumalıyım hep idrara Çıkmalıyım 😀
Zeysezer fencibedenci sağlıklı bi gebelik geçiriyorsan takma kafana çünkü bazen canına tak ettirecek belirtiler 🤢
Mom3834 fencibedenci o haftalar öyle oluyor hassasiyet azalıyor gögüsler iniyor 1 hafta sonra yine baslıyor. Aklınıza kötü bir şey gelmesin. Allah korusun en kötüsünde bile belirtiler devam ediyor ki :)
fencibedenci sehrengiz_8 ohh valla tek ben değilmişim demek ki çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 🥰
mervebuglemtkn sehrengiz_8 aynen bende öyle 9+6 akıntı dışında birşey yok hatta merak ediyorum bebek duruyor mu ne âlemde nasıl hergun doktora gidesim var baktirmaya 🤦🤷
sehrengiz_8 fencibedenci maalesef haberdar olamadığımız için omlardan belirtilerin bitmesinden bile aşırı korkuyoruz keşke haberdar olabilsek normalde de
fencibedenci sehrengiz_8 Doktorumun bana dediği ne zaman hareketlerini hissetmeye başlayacaksın o zaman kaygıların azalacak 😌🙏🏻
sehrengiz_8 mervebuglemtkn benim de öyle mümkün olsa eşim de söylenmese şu an gidesim var ama eşim kızıyor artık kafanda kurup duruyorsun olumsuz etkileniyorsun Bundan da diyor
fencibedenci mervebuglemtkn Aynı durumdayım ben de , salı kontrol var umarım hepimiz sağlıklı süreçler geçiririz🥰🙏🏻