Zehrabirsenuysal Kızlar cuma günü doğumum var doktorum yarın gel akciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Açmı gidicem tok mu bide çok acıyor mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Cansum1 Zehrabirsenuysal özel de belirli bir ücreti var mı kızlar ne kadar snra etkisini gösteriyor bu iğne ?
Oglununannesi Zehrabirsenuysal bende 37+6 da alınıcam hiç böyle birşey demedi korktum şimdi gerek oluyormuki ilk bebeğim 36+2 de doğdu iğne falan olmadı sorunda olmadı ama bilmiyorm
SerayMerdinlioglu 37. Hafta normal doğum erken dogum sayılmıyor diyorlar ya ondan sordum.dr öyle diyorsa oyledir.hayırlı dogumlar canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Zehrabirsenuysal Cansum1 eşim 2 tane aldı iğne toplam 13 tl Ödemiş sağlık ocağında vuruldum extra para ödemedim
ozdenarda Oglununannesi korkma canm ben 35 den 37 ye kdr ilac kullandm ciger gelistrci falan vurulmadm 37+4 dede dogum yaptm hic bir porblem olmadi cok sukur
Zehrabirsenuysal Oglununannesi vallahi benim doktorum çok titiz her ihtimali değerlendiriyor ondan bende ikiletmedim yaptırdım bugün cuma sabahı Doğuma giricem çünkü
Oglununannesi ozdenarda sağol canım inşaallah sorun olmaz perinatologa girdim bebeğin eşi aşağıda diye 30+3 düm o zaman bana 34 den sonra gelirse bebeğin küvöze girmez dedi ama bilmiyorm 😐 inşaallah sağlıkla vaktinde gelsin🙂