Beggyy Gebelik süresince kasılmak istemiyorsanız kesinlikle medicana volkan aksakallı 👌🏻 Cok tatlı ve rahat bi dr.sizi asla sıkmıyor. 260₺ sanırım ücreti 10 gün içinde ücretsiz kontrol var.zaten o hastanede en kalabalık onun kapısının önüdür 🙈
ogrencianne35 Eflinn1453 ben embiye yılmaz da doğum yaptım çok memnun kaldım ve embiye hanım çok harika bir doktor ❤ kendi muayenehanesi var 150 tl muayene ücreti doğum ücreti de ben sezeryan doğum yaptım hayat hastanesinde 3750 tl 😊 siz doğum yapana kadar artar fiyatlar ama diğer hastaneler gibi çok olmaz diye düşünüyorum ayrıca çocuk doktorumuz da hayat hastanesinde kendisinden çok çok memnunuz
Sumc Eflinn1453 medicana müzeyyen hanım. Doğum yaptım çok memnun kaldım. Tekrar doğurcak olsam ki düşünmüyorum 😅 yine gözüm kapalı giderim
AlyaEkmen_ Masalminik merhabalar şuan şehir Hastanesi’ne bir çok doktora randevu açılmış hemen bakın istiyorsaniz ❤️
AlyaEkmen_ Masalminik Bu arada doktor tecrübeniz yok ise özlem hanımı tavsiye edebilirim ben ona gidiyorum 🙈
Masalminik AlyaEkmen_ ay çok teşekkür ederim ☺️ dün sadece 1 randevu bulabildim başka bir arkadaş söylemişti 16.03 de bulursun diye hakikaten buldum ama tek doktora tek saate vardı. Seda Duygu Özüpek e buldum bakalım inşallah o doktor da iyidir
kzbny0lc Eflinn1453 Pembe Mavide Aycan beye gidiyorum Aycan Kopuz. mükemmel biri iyiki onunla tanışmışım.
Fatmasert16 Eflinn1453 kesinlikle senem alkan akalini oneririm hic pisman olmazsiniz guler yuzu tatli dili ve bilgisi cok rahatlatiyor gercekten