nazlicanulusoy 18 haftalık hamileyim bugün kü kontrolünde bebeğin beyninin bi tarafında 6 mm kış var dedi adını söyledi ama o anki korkuyla unuttum ama çok çok korktum kızlar ne gelirse rabbimden tabi ama ne biliyim daha önce böyle bişey yaşayan var mı daha sonrasindanda korktum doktor geçebilir dedi inşallah geçer nolur dua edin kızlar gerçekten çok kötüyüm 😢
Ecrin34 nazlicanulusoy Allah tan ümit kesilmez bol bol dua et doktor da geçer demiş iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla
EmanetSahibi nazlicanulusoy canım hiç dert etme bana da demişlerdi ama o gördükleri şey 25.haftaya kadar geçiyor bunu söylemiyorlar maalesef
Mukocan Ben 16 haftalıkken kontrole gittiğimde beyninde kist olduğunu ama bunun bazı bebeklerde oluşup daha sonra kaybolduğunu söyledi doktorum. Şu an 19 haftalığım dün kontrolde kistin kaybolduğunu öğrendim. Endişelenmeyin lütfen bir sonraki kontrolünüze kadar yok olur umarım😊
nazlicanulusoy Mukocan yaa inşallah canım çok çok sevindim inşallah geçer Rabbim herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin 🙏😢