SevgiTuracanlolu 9+2 günlük gebeyim. Bugün elimi karnımda gezdirdim tam kasığın üst kısmında kalp atışı gibi birşey hissettim. Bebekti o sanırım muhteşem birşeydi tam emin değilim. Sizce bebek midir? Size de oldu mu hiç?
Cgla SevgiTuracanlolu valla bende 15 haftalgm kasigin üst tarafnda hep bi kalp atmasi var ama bebekmi bilmiyorum valla. Bebegin oldugu tarafta atiyor kalp gibi
maat SevgiTuracanlolu Ben 12 haftalıkken bile atıyor dediğimde rahimden geçen damar o dedi doktor. Bebek değil yani :(
EdaKnayenkartal SevgiTuracanlolu bebek değil cnm o senın kalp atısın ordan damar geçiyor herkeste olan bişe ☺️
SevgiTuracanlolu Cgla aynen anneme ellettim karnımı büyük ihtimalle bebektir kızım dedi ama emin değiliz işte 🤷🏽♀️
maat SevgiTuracanlolu Bende öyle sanıyordum :) Hatta doktorla çekişiyordum,bebek o diye :) Şimdi 17’deyim Allahın izniyle. Gerçekten hareket dedikleri şey çok farklı,yeni yeni hissediyorum. Doktora boş yere atarlanmışım😁
MelekKarabulut Aynen o hissettiğiniz damar ben bebeğimin tekmelerini 18 haftada hissettim sizin o haftada hissedemezdiniz