Akker Merhaba arkadaşlar , çatı muayenesi oldum ve hiç öyle anlatılan gibi bir şey değil , benim canım aşırı tatlıdır ve çok korkak biriyimdir ama hiç korkmayın 10 saniye sürmüyor 👌
eaktr Akker benimde canım çok tatlı ve perşembe günü hayırlısıyla yapacak muayeneyi🙈 inşallah benim de güzel acısız geçer🙏🏻
Akker Ysmnbdl bazı doktorlar yapmamayı tercih ediyor , bazısı doğum anında yapıyor , bu tamamen doktoruna kalmış bir şey canım ( acil bir durum yoksa )
Akker Kızlar ben 38+5 im. Suyumun azaldığı görülünce su sızıntısından şüphelendi doktor ve açıklık ve su sızıntısı var mı anlamak için baktı. Normalde doğum sancısı gelene kadar bakmayı tercih etmiyordu. Mecburi durumdan ötürü yani 🤷🏻♀️
Ysmnbdl Akker doktorum sezeryan olacaksa bile yapıyorum dedi ya 🙄 bide normale uygun olup olmadığını nasıl söylüyo
Akker Ysmnbdl sezaryen de yapılmıyor diye biliyorum çünkü zaten çatı muayenesinin amacı bebeğin başı ile çatın uygun mu bakılması , bebeğin kafa çapını ölçüyor ultrasonda , sonra muayenede de sizin çatınızı eliyle ölçüyor ve uygun olup olmadığına karar veriyor canım
Akker Ysmnbdl aynen canım ama bazı durumlarda direkt sezaryen olan anneler var başka sebeplerden ötürü , onlara hiç yapmıyorlar onu demek istedim 🤰🏻
Akker eaktr hiç endişelenme , abartacak hiç bir şey yok canım kendini rahat bırak nefes al , sen nefesi verene kadar bitiyor zaten saniye sürmüyor 👌