Aysenurctn32 Bir_tospik_beklerken bakayım marka güvenilir olduktan sonra boyutu küçük olanlardan da alabilirim 😊
Bir_tospik_beklerken Aysenurctn32 marka güvenilir yani herkes beşiğimi soruyor diyebilirim ayrıca bi baza büyüklüğünde de oluyor
Aysenurctn32 AlyaEkmen_ Ben de oda yapacağım için şimdi yalnızca beşik alıcam çok uçuk bir şey almayı düşünmüyorum cibinlikleri falan güzel mi bazıları çok ince oluyor ya
AlyaEkmen_ Aysenurctn32 açıkçası cibinliği çok içime sinmedi ben alırsam bile ekstra yaptırmayı düşünüyorum cibinlik çok basit geldi bana çünkü ama sayfanın kendi şifon uzun cibinligide var ama ekstra fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 250 TL idi
Gamzeoks Aysenurctn32 gayet sağlam duruyor merak etmeyin bambu sanırım bilmiyorum ama odadan odaya da çok kolay taşınıyor
Yaso26 Wellgro anne yani beşik aldım internetten çok memnunum e bebekten de kademeli ahşap aldım henüz hiç kullanmadım onu diğeri yeterli 4 aydır kullanıyorum iyi ki almışım
Aysenurctn32 Cicilibicili 60×90 boyutlarda yani? Şunun gibi miydi aldığınız beşik https://resimyukle.io/r/2CEQ80M2wN
Mervehtp81 Aysenurctn32 valla ben bebeğin a dan z ye herseyini internetten aldım o kadar alışmışız ki internetten alışverişe artık dışarıya gidip almıyorum basıktır dolaptir kıyafetleridir bezine kadar herseyini aldım netten ve çokta memnun kaldım
Aysenurctn32 Mervehtp81 Biz de alıştık internet alışverişine ama son birkaç alışverişte sorun yaşadığım için güvenemiyorum