Sulee_ Bebekonfordan cibinlik alan varmı site güvenilir mi resimdeki geliyormu fiyat olarak bayaga uygun gibi geldi bana diğer yerlere kıyasla 5 metre fransız dantelli cibinlik 44 TL kargo bedava diyor şaşırdım bayaga uygun fakat güvenlimi bilemedimm
Aysenurctn32 Sulee_ E bebek sitesinde bebekonfor beşikleri falan satılıyor ama kendi sitesinden alınan ürünler nasıl geliyor bende merak ediyorum. Alan varsa bilgilendirirse güzel olur
eylusko Sulee_ ben aldım çok ilgililer di whatsptan yazıştık. biraz geç kargolaniyor siparişten 1 hafta sonra oluyor. oda büyük ihtimalle sipariş üzerine hazırlandığından dolayıdır. gelen üründen de çok memnunuz .
Skrye Ben full set yaptırdım canim bebekonfora gayette güzel geldi fiyatlarida çok uygun tavsiye ederim
Skrye Benim besigim hazırdı sepet besiklerden içinde ne olması gerekiyorsa aldim ordan takım halinde cibinlik yorgan yastık alt minderi sepet besigin kenar örtüsü falan
Sulee_ Skrye benimkide sepet beşik eltim verdi minderleri felan var ama cibinligi taşınırken kaybolmuş cibinlik bakarken internetten dikkatimi çekti 5metre fransız tül 44 TL yazıyordu almadan bir buraya sorayim güvenilir mi acaba diye dedim teşekkür ederim yorumunuz için aksama siparis vericem hemen😊
Skrye Sulee_ rica ederim canım benim cibinligim vardı başka bi yere diktiricektim sadece cibinlige 170 TL dedi sonra bebekonforbesik sayfasını buldum set halinde 199 TL yaptırdım memnun kaldım inşallah sende memnun kalirsin
Sulee_ eylusko sepet beşikmiydi sizinkide bendeki sepet yatağı falan var sadece cibinligi yok kaç metre almam gerekiyor ?
Sulee_ eylusko hmmm benim baktığımda 3 metre ve 5 metre diye seçenek varda o yüzden sordum ölçülere gore hesaplim ozaman tammdir tesekkur ederm😊