CeylanErdi Kizlarrr 31+6 haftalik hamileyim benimle ayni olanlar bebislerinizin kilosunu yazabilirmisiniz. Bugun kontrolum vardi doktor 2bucuk kilo dedi cokk fazla geldi bana varmi bnim gbi olan yanilma payi nekadar sicze ?!
Melikeb19 CeylanErdi o haftada 1900 gramdı ve iki buçuk hafta önce 1160 gram olduğu için çılgınlar gibi sevinmiştim, doktorumda haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti, şuan 34+3 ve şimdi 2500 gr . Şeker hastalığı vs var mıydı? Doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Beyzaa CeylanErdi 32 haftalik hamileyim sabah kontrolum vardi 1900 kusur yani 2000 dedi doktor haftasiyla uyumlu dedi .. sizinki sanki biraz fazla gibi degil mi 🤔
Nrcn Benm 32.haftada 2100gr görünüyordu iri bebek gibi şekerden uzak dur demişti. 35.haftada 2600gr göründü iyi şuan dedi.
Hasanmelek 31+3 bugün baktırdım kızım 1.850 grm 18 cm uzunluğu doktorumuz maşallah bebeğiniz uzun boylu ve dolgun dudaklı dedi
Gulalmina Hasanmelek canimm ayni haftadayiz banada dun 1670 gr 40 cm dedi senin nasil 18 cm anlamadim
DenizUsta 30+5 te gittim 1700 Gr di simdi 31+5 olduk Ayin 24 ünde diger randevumuz sizinki Masallah baya iyi
MehmetMelekKse DenizUsta tesadüfün bu kadar gününüz benimle aynı ve aynı gün randevum var sebebini bilmiyorum ama yazmak istedim 😊
DenizUsta MehmetMelekKse Çok sevindim Günümle aynı yoldaş buldum :))) Nasıp kısmet peki sizde durumlar nasıl?
CeylanErdi Seker felan cikmadi hersey gayet normal gidiyor sukur ama doktorun oyle demesi beni biraz sasirtdi. Sordum biraz buyuk bebek dedi gulumsedi sadece. Ilk hamileligimde de oyle olmustu baska bi doktor 3bucuk kilo demisti 33haftada bense 38haftada dogum yaptm tam 3kilo dogmustu. O degil bebegime aldigim kifayetler elimde patlayacak eger iri dogarsa😁
Hasanmelek Gulalmina 31+3 deyim 1.840 gram 44.9 cm uzunluğumuş şimdi Hesapladım ben yanlış yere bakmışım doktorumuz maşallah kızınız haftasından 2 hafta önde gidiyor dedi
Hasanmelek DenizUsta Dün kontrol a gittim çok iyi sağlıklı dedi hatta haftasından 2 hafta önde gidiyor dedi. Yanlız plasenta da kanama görüldü cumartesi tekrardan çağırdı o kanamada azalma çoğalma varsa ona göre müdahale ederiz dedi
ArifeAhmet CeylanErdi benim bebeğim 35 haftalıkkken 2 buçuk kiloydu evet biraz fazla sanırım ama sağlıklı olması daha önemli inanınki😊
Hasanmelek Buketnar Bizede kilosuna iyi dedi 31+3 de 1840 dı Ama boyu haftasından 2 hafta önce 44.9 cm