Melek141120 Kızlar ben SGK lıyım eşimden dolayı özel sağlık sigortam yok 13 haftalık gebeyim şimdi yaptırabilir miyim öyle yapanlar var mı
BusraUras Melek141120 Araştırın ama biz yaptıracaktık hamileliğimin 1.ayında. Doğumdan+kontrollerden daha pahalıya geliyordu. Zaten her sigorta şirketi yapmıyor hamilelere 2tane şirket yapıyor. Ama biizm şehrimizde doğum ücretleri Büyükşehirlere göre daha uygun.
Kararsizinsan Melek141120 buyuk hastanelerin kendilerine ait dogum paketleri oluyor onlara da bakabilirsiniz. Ankarada iseniz doktorlar da yapiyor dogum paketi
elftrndmrci Melek141120 bende hamileliğimden önce çok araştırdım bilmem ay kaç hamile kalınmayacak koşulu koyuyolardı. Suan hamilesiniz astarı yüzünü geçecektir. Bence tamamlayıcı sağlık sigortalarını araştırın🌺
Melek141120 Kararsizinsan yaa bilmiyordum İstanbul’dayım medicalparka gideceğim sanırım bi sorayım o halde çok teşekkürler 😍
Melek141120 elftrndmrci evet bende ondan korktum aslında öncesinde yaptıracaktım ama planlı bir gebelik değildi geç kaldık artık hangisi uygunsa bakalım çok teşekkür ediyorum 💕