Anne3434_ RamazanFuLyaUzuner bi kere ağlaya ağlaya yaptım sonra zaten cesaret geliyor canım heleki ultrasona gidip büyüdüğünü gördüğün zaman zamanı gelse de yapsam şu iğneyi diye bekliyorsun
RamazanFuLyaUzuner Anne3434_ aynen canım ben de alışmaya başladım zor oluyo ama güzel seyler düşünüyorum bebeğimi düşünüyorum geçiyor bi şekilde 🤗
Seten RamazanFuLyaUzuner duydum Cnm çok şükür ilk duyduğumda zayıftı ozaman 5+5 günlükmüştü sanırım iğneye başladık coraspirinde devam tabi 3 gün sora gittik düzene girmişti sen duydunmu
RamazanFuLyaUzuner Seten ben de kullanıyorum canım aynen hem coraspin hem iğne yarın randevumuz son adet tarihine göre 6 haftalık oluyor yarın insallah bizde duyarız 🙏🏻🙏🏻😇
E_nur Meyland benimde pai homozigot mthfr1298 heterezigot cikti. Doktor igne baslatti keseyi gordukten sonra
Meyland E_nur anladım tatlım. Geçmişte senin veya ailenin geçirdiği atak varsa veriyorlar. Çok geçmiş olsun. Çok zor süreçler gerçekten. Allah kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
RamazanFuLyaUzuner Ruhak evet canım aynen aslında ilk iğne kullanacak kadar ileri derece değil coraspin yeter dedi sonra da 3 düsük yapınca garanti altına alalım dedi kullanmaya başla hemen dedi
Ruhak RamazanFuLyaUzuner ben 2 düşük yaptım ve hiç bi önlem alınmadı yeni coraspirin verdi tekrar kürtaj olma riskiyle karşı karşıyayım çünkü
Meyland Ozgearmutcuoglu progestan bende oldum canım. Kanamalarım oldu 11. Haftaya kadar iğnesini kulkandım. Bana tüp bebek doktorum arnica crem vermişti iğne yerlerime sürmek için. Bir danışın doktoruza isterseniz. Ben hiç zorluk çekmedim iğnede
Asya_2402 Ben de kullanıyorum 0.6 lık. 57 kiloyum 6. Ayımdayım çok şükür herşey yolunda.sadece koldan vuruluyorum göbeğe cesaret edemedim bacak da kaslı olduğu için çok acıyor.Sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah bu süreçleri.
RamazanFuLyaUzuner Seten canım benim bebiş bugün son adete göre 5+6 ama ultrason an 5+2 çıktı masallah iyi çok şükür haftaya pazartesi gdicem kalp atışına insallah 🙏🏻☺️ Az bısey kanama alanı gördüm dedi tedbır amaçlı Progestan verdi bakalım insallah bisey olmaz ♥️🙏🏻🙏🏻
Seten RamazanFuLyaUzuner olmaz hayırlısıyla canımm 😍💕 hayırlısıylla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim