Gulsah1616 badembid evet benim de böyle kafam çok karıştı çok araştırdım bunlar çok kullanışlıymış. Trendyolda var fiyat aralığı 800 ile 1400 arası değişiyor. Ben de dedim dolap ve şifonyer alırım birde böyle bir park yatak alırım belli bir süre yanımda kaldıktan sonra aynı yatakla odaya geçiririm daha sonra da zevkine göre karyola alırız ☺️
[silindi] Gulsah1616 dediğiniz yatağın linkini atabilirmisiniz merak ettim benim baktıklarımdan mı diye 😁
sarptunamiz Nasipse 26 Aralık görünüyor 👼Bugün 17+0 oğlumuzu bekliyoruz 🎈Henüz alışverişe başlamadım sadece 4 5 tane çıt çıtlı atlet, ağız mendili, havlu aldım. Sağlıcakla gelsin artık 😇
Rabiatilgan Umudayolculuk36 sarptunamiz sarptunamiz bize de doktorumuz 26 Aralık dedi 😌 cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz☺️
Happy71 19 haftalık olduk bugün oğluşumla nasipse 20 Aralık doğum gözüküyor 🙏🏻 henüz bişey almadım ancak girdiğimiz ay ufaktan başlarım gibi Herşey çok güzel hepsini alasım geliyor 🤭 çevremdekiler fazla alma giyilmiyo dese de ilk olunca insan kıpır kıpır 😍
hellobenelif Happy71 zıbın tulum bence fazlasiyla giyiliyor cunku kakası yenidogan bebegin cok fena bide kış ayı zor kuruyor alın bol bol benim ikinci gebeligim ilk oglumda 29 aralikta dogdu ondan biliyorum😊 tevrubeyle sabittt🤰🏻
MuhendisHanim Umudayolculuk36 21 haftalığız ve kışlıkların hem çıkmaması hemde daha erken olmasından dolayı daha bende başlamadım. Çoğu şeyi internetten almayı düşünüyorum. Ağırlaşsam da ne olacak ki sen paradan haber ver 😄Cinsiyetimiz 12.haftadan beri de belli.. Kız İnşaAllah.. Üzerine üç kere de teyit aldık. En son detaylı ultrasona girdim dün o da aynı şeyi söyledi. Şükür sağlık sıhhatimizde birşey yok epeyce büyüyoruz teyzelerimiz 💜
-BirAnnelikMeselesi MuhendisHanim detaylı ultrasonda da söylüyorlar yine cinsiyetini değil mi? Dün randevumuzda doktorumuz erkek dedi 1 ay sonra bizde inşallah detaylı ultrasona gireceğiz. Yine de orda tekrar görebilir miyiz acaba diye düşünüyordum da oyüzden sizin yorumunuzu görünce size de sormak istedim.
sakikrat Umudayolculuk36 19 haftalık olduk bugün sadece zıbın aldım bi kaç tane kızım olucak inşallah aralık ayı gelse bir an önce ☺️☺️
Kirmizivosvos sakikrat hastane çıkışları 3 adet Zıbınlar 15 adet tulum alt üst takımlar 6 adet çorap alt açma örtüleri emzirme önlüğü eşofman takımı nevresim takımı Banyo havlusu battaniye )kalın ) şimdilik bunları aldık 💙 ince battaniyeler ve artık 6-9 kıyafet almayı düşünüyorum. Çevremdeki herkes yenidoğan için çok fazla birsey alma zaten hemen büyüyor 3-6 6-9 fazlaca alabilirsin demişti onları dikkate alıyorum. E bebekte bayram öncesi indirimden faydalandık sizlerde takip edin dilerseniz. Ama daha alınacak çok şey var kalem kalem yazınca liste baya kalabalık yavaş yavaş almak en güzeli gibi 😅 yoksa maddi anlamda biraz zorlayabilir
sukufee01 Umudayolculuk36 başladık çok şükür. E bebekte indirimden kıyafetler aldım. Yavaştan beşik aldım bebek arabası vardı zaten ufaktan alıyoruz. :)
Umudayolculuk36 Kirmizivosvos ben dün muslin aldım 3tane kalın battaniye nerde aldınız peki ben netten baktım içime sinmiyor dokunmadan nasıl olacak 🙊
sakikrat Kirmizivosvos bitmez ki alınacaklar ama cidden yeni dogan sadece hastane cıkısı 2 adet birde zıbın cok lazım oluyor kışın zaten sarıp sarmalamak için battaniye müslin bezlerı birde pofuduk tulum yada takım lazım olur diye düşünüyorum bende yazlık alıcam kısın hazır yazlıklar ındırıme giriyoken e bebekten bende bakıyorum en uygun orası oluyor cunku birde ürünleri cok tatlı onun dısında da ne alırım bilmiyorum toplu bi alışveris daha mantıklı olucak gibi ☺️
Burcu38-mbms Umudayolculuk36 al kuzum tanı benım ılkte dusuk yasadım o yuzden bunda pek acele etmedım
Tospikinannesiii Gzde218 benimde 31 Aralık görünüyor yeni yıla doğumhanede girmem herhalde bir kaç gün sapar diye tahmin ediyorum