Tospikinannesiii Gzde218 benimde 31 Aralık görünüyor yeni yıla doğumhanede girmem herhalde bir kaç gün sapar diye tahmin ediyorum
Umudayolculuk36 Arsima4 şuanda sezonu değil mi yani baktığımda uzun kollularda vardı lc de ama çook değil kastınız o mu acaba
Masalminik Umudayolculuk36 odasını boşalttım bebek arabası indirimde denk geldi aldım onun dışında elim erdikçe biberondur vs alıyorum ama inatçı evladım hala cinsiyet göstermediği için kıyafete giremedim tam. Korkuyordum yetişmez diye ama bakıyorum daha hiç hazırlığı olmayanlar var benim de içim rahatladı.
[silindi] Umudayolculuk36 eylülde liste yapıp ekimde almayı düşünüyorum ağırlaşmaktan bahsediyor herkes ben zaten kilolu hamile kaldım bide kilo aldıkça kendimi taşıyamam heralde 😁
Umudayolculuk36 [silindi] bana çok geç gibi geliyor benim şuan bebeğimin herşeyi 0 sadece emzik var 😂
Gzde218 [silindi] oo süper yeni yılda olursa gelsin zamlı doğum fiyatları 😁 hangi hastaneye gidiyorsunuz 😁
Rserin 19+1 iz bizde 18 Aralık gösteriyor ama bana daha erken doğacakmış gibi geliyor😂 bir kaç zıbın badi falan aldık o kadar şimdilik
cinardefnemoms Umudayolculuk36 henüz başlamadım biseyler almaya bi bebeğin ihtiyaci olan herseyimiz var kıyafetler hariç abisinden kalma 🥰🥰🥰
Lavantakokusu Ben yavaştan başladım 17+5iz. Cinsiyeti 2 hafta önce öğrendik o gün bir sürü şey aldık zıbın vs bugün de havlu müslin örtü falan aldım bakalım büyük şeyler beşik bebek arabası 2-3 ay sonra düşünüyoruz
Umudayolculuk36 Lavantakokusu bende şimdi giyim vs düşünüyorum battaniye emzik havlu beşik arabayı ekimde düşünüyorum
Arsima4 Umudayolculuk36 açıkçası daha bakmadım ama internetten Bakiyirm hep kısa kollu var malum aralıkta doğum olacak o yüzden biraz daha sonbahar sezonu beklesem çeşit de çok olur
Masalminik Umudayolculuk36 yoyko city aldım hafif olması önemliydi benim için açıkçası çok detaylıca araştırmadım ama hep güzel yorumlara denk geldim. İndirimde 1700 TL’ye aldım
[silindi] Umudayolculuk36 bende oda yok 😁 cinsiyeti öğrenemedik gitti belki öğrenince bir kıyafet bir ayakkabı bişeyi olur 😅
Sevib Umudayolculuk36 Eminönü havuzlu hana gidip bakıcam bebek odası için henüz araştırma yapmadım öneriniz var mıdır acaba kızlar
Rabiatilgan Umudayolculuk36 sarptunamiz sarptunamiz bize de doktorumuz 26 Aralık dedi 😌 cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz☺️
Belacivciv Umudayolculuk36 Aralığa daha çok varrr😂 Hazırlıklara başlamadım ya ağustos eylül gibi başlamayı düşünüyorum🤷🏼♀️
Umudayolculuk36 Belacivciv benimki birazda heyecan birde mağazalar kapanırsa diye virüs yeniden yayılıyor