Rabiatilgan Umudayolculuk36 sarptunamiz sarptunamiz bize de doktorumuz 26 Aralık dedi 😌 cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz☺️
Rabiatilgan Umudayolculuk36 biz de 13te erkek olduğu öğrendik , 16da da farklı bir doktor erkek dedi ama ben kesin emin olamıyorum bir türlü😄  sizinki ile benziyor mu😄
rgk Merhabalar🐣 bizim de 17 aralık görünüyor da erken bekliyorum ben de😂 bisiler almak için de detaylıyı bekliyorum, haftaya cuma detayımız. sonra yavaş yavaş almak istiyorum, zor duruyorm almamak için gerçi🎈
haticerale63 Merve-2323 sürekli hareketli olmaz zaten canm bu haftalarda benim bende gün içi çok anlamam geceleri daha fazla hissederim
Annesininbitanesi1 Umudayolculuk36 bende daha başlamadım şuanlık 17 Aralık doğum gözüküyor oda yapacak mısınız büyük yataklı falan ben istiyorum ama eşim daha erken onlar için diyor
Mminikmucizemmm Bende 18+2 deyim iki parça zıbın aldım heves edip o kadar 😂 kışa denk geleceği için yeni sezon ürünlerin gelmesini bekliyorum, bu arada bebek hareketini hisseden var mı aranızda 🦋
Umudayolculuk36 Mminikmucizemmm ben hissediyorum canım bende kışı beklicem kıyafet için onun dışında herşeyi alıcwm kendime gecelik emzik biberon
Rabiatilgan sarptunamiz biz de 13 de öğrendik ama her gittiğimde farklı bi şey diyecekmiş gibi geliyor 😄
minnakanneeee Umudayolculuk36 bende 22.haftaya girdim daha hiçbir hazırlık yapmadm ne yapmalıyım bilmiyorum bana bilgi verin 😥😥
Umudayolculuk36 minnakanneeee ben de nerden nasıl başlasam bilmiyorum Muğladayım her yer yangın internetten yapmak zorundayım 😭liste yaptım ama nereden başlayacağım bilmiyorum 19.haftam benimde