Gl_01 Merhabalar 30+5 bende🤗 Bi haftadr küçük hanım bir tarafa toplanmaya başladı iki gündür de enlemesine duruyor ne sağa ne sola tam yatamıyorum. sırt üstü ve yüz üstü de yatamiyorum gecelri zorlamaya basladi. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı
Eg16 Gl_01 Bendede öyleydi 1 hafta kadar enlemesine yatıyordu biraz rahat ettirtmiyo seni ama düzelir elbet yerini genişletiyor bebişş işte napıcan😇😇
Emosss35 Eg16 yok agustosun ikinci haftasi randevum doktorada ulasamam suan biranda oldu basta gaz sancisi filan sandim ama gecmeyince korktum
Eg16 Emosss35 Bi süre yediğine dikkat et olmazsa dediğin gibi yediğin içtiğin şişkinlik yapıp ağrı yaparr
Gl_01 Eg16 etrafımda böyle olan birini duymayınca merak etmistim yalnız degilmisim umarım cabuk duzelir bu durum. Teşekkür ederim 🤗
Sarellem Eg16 bende alanyada doğma büyümeyim ☺️ Evlenince Antalya merkeze yerleştim. Fotoğraftan tanıdım hemen 😍 Sizede maşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız inş
Akrepbebek Eg16 çok şükür hafif qgrilar disinda bir şikayetim yok canım . Sadece mide yqnmasi tavan yapmış durumda uykumdan bile uyandiriyir
Sarellem Eg16 Güzel yere gelmissin 😍izmirde çok güzel ❤️ Ben çok özlüyorum Alanyayı sık sık gelsekte eskisi gibi olmuyor hiçbişey. Ailem orda hala. ☺️
Gl_01 Akrepbebek mide yanması bende de oluyor bi yerde yemeklerden sonra yarım saat kadar şekersiz sakız çiğneyin iyi geliyor yazmisti bende bugün denemeye başladım işe yaradı gibi psikolojik midir gercekten mi faydasi oldu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm