Glbeyaz Sedasariyildizz Çevremi dinlemezdim.onlarin ağzını kapatırdım kendi sağlığım ve bebeğim için sezeryan oldum kime ne herkesin dediğine bakarsak.yasamayalim ölelim bence…. He sezeryanda ne varmış yahu mis gibi
marbling10 Sedasariyildizz Birileri laf etmesin diye neden yalan söylüyorsunuz ki, kimseyi ilgilendirmez bu konu. İstediklerini desinler siz kulağınızı kapatıp geçin
ElifBademmm Hamile olan sensin, doğum anını yaşayacak olanda sensin, gerisi teferruat. Sen kendin için en iyisine karar verirsin kimseyi dinleme, doktorunla beraber kararını ver. Allah hayırlısını versin
Sedasariyildizz ElifBademmm amin çok sağolun. Ya bi çocuk doğuran en iyi ben bilirim kafasına girip normali bekle diye diretiyor ben de acabaya düşüyorum düşüncemin yanlış olduğuna ikna oluyorum resmen
marbling10 Sedasariyildizz hiç kimseden çekinmeyin konuşur konuşur susarlar. Hatta biraz da tesrsleyin. Anneniz, eşiniz dahi karışamaz bu konuya. Doktor öyle gerek gördü artık bu konu kapansın dersiniz. Devam ederlerse odayı terkedin kızdığınızı anlasınlar
Sedasariyildizz Zeysezer tabiki zaten nasipten öte yol yok her zaman derim.. ama biraz yıpranmışım sanki doğru karar veremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden
Gull_94 Sedasariyildizz bana da 39+3 te doktorum aynısını demıstı haftan gecerse zor bı dogum olur sunı verelım ıstersen dedı o ıkı gun gelmezse sancım kanul edecektm (sezaryenı mecbur kalmadkca yapmıyolar o yuzden teklıf etmedı)kendı sancım geldı ertesı gun 39+4 te normal dogum yaptım 4230 dogdu oglum bıcak degmedı uc dıkısım vardı sadece yanı her ırı bebkte sezaryen olmuyo veya dıkısınz cok olmuyo catınızj uygunluguna ve normal dogumunda rısklerını konusarak karar alın sezaryen dogru secımde olablır cevrenıze kulak asmayın
Bebegimlebihayat Sedasariyildizz sezeryan ol geç bacım banada bebiş 3.500 dediler ama 42.haftamda suni aldım gelmek bilmedi çektiğim eziyet yorgunluk bana kaldı ve 4kg doğdu bebeğim. O yüzden anne sağlığı anne pskolojisi herşeyden çok önemli o konuşanlar değil bebeğine sen bakıcaksın iyi ol ki iyi olsun bebişin.
Sedasariyildizz Bebegimlebihayat bebeğinizin sağlıklı olmasına sevindim sizin yıpranmanıza üzüldüm. Ve herkes bebeği düşünüyor siz o kadar şey atlattınız eminim milletin tek gördüğü bebeğin 4 kilo doğmasıdır.. Aah ah
mhlady_2021 Sedasariyildizz eğerki normal doğum yanlısıysanız başka doktorlara da görünün. Çevrenizde vardır illaki normal doğum yanlısı diye duyduğunuz doktorlar. Bildiğim kadarıyla açılma olmasada suni sancı verip doğum başlatılabiliyor son haftalarda
mhlady_2021 Sedasariyildizz ayrıca son haftalarda bol bol yürüyüş yapın vajınaya zeytinyağlı masaj yapın merdiven inin çıkın bunları da yaptınız mı doğum erken başlasın dye