emiras59 Bir hastane çantası postu da benden gelsin 30 haftalık oldum aklımda hep 30. Haftada her şeyi hazırlarım diyordum ama hazırlamadım şimdi de erken geliyor. Erken hazırlayanlar beni bi ikna ediverin 😅💐
UsanmazPandaaa emiras59 tahminen 34-35 gibi hazırlamayı düşünüyorum 😂😂 28 deyim daha sezeryab olacagım için planlı olacak herşet
BusraUras emiras59 ben 34.hafta da hazırlamıştım. 35den sonra bana bir mdem çöktü bir şiştim zor yürür hale geldim 36den sonra sürünme aşamasına geçtim 😅🤣 sen sen ol 35 olmadan herşeyini bitir. Yol uzun ve meşakkatli 😅🤣
neslitolgaa 36+2 yim daha bugün utuledim kıyafetleri. Çantayi da akşama yada yarına hazirliycam ins😁😁
emiras59 UsanmazPandaaa 29. Haftaya girdiğim gibi ağrı sancı başladı dedim bende hazırlasam mı ama şimdi diyorum daha 2 ay var amaaan😅🤣
emiras59 Seda_nrr bende geçen hafta aldım daha kabin boy valiz ama sığmayacak herhalde bu youtubedaki video çekenler nasıl sığdırıyo🤣
UsanmazPandaaa emiras59 valla eriniyorum 😂😂 belki doğuma gitmeden bir kaç gün önce bile hazırlayabilriim 😂😂
Neyzen123_ 31 haftada herseyı hazırladım yıkadım utuledım canta da hazır sadece besık kurcam 33 deyım
Seda_nrr emiras59 dürüp büküp koyuyorlar 😂 ben kabin boyun büyüğünü alayım dedim birde anne bebek çantasında büyük alırım diye düşünüyorum 😂 Ama sadece düşünüyorum 😂 Normalde çok çabuk karar verirdim ama hamilelik galiba karar veremediğim için hiç birşeyi alamıyorum 😂
UsanmazPandaaa emiras59 daha yıkanacak ütülenecek ohooo ütüden nefret ediyorum 😂😂😂 beşiği bile aldıgımda kurdum üstüne çarşaf serdim kurulu duruyor 😂😂
Neyzen123_ emiras59 benim huyum kurusun birsey yapacaksan onu hazırlıcam beni beklesınsonra unuturum diye deli olurum
UsanmazPandaaa emiras59 ben bi sabun tozu sipariş edeyim o gelene kadar 1 hafta geçer 😂😂 öyle böyle derken bakacax 😂😂
Yasoo96 emiras59 valla ben 34e giricem ama daha yeni yikadim astim. Utulencek bekliyor 😂 canta falan da hazir degil oyuzden. Bekliyoruz bakalim. Yumurta kapiya dayaninca ayaklaniriz artik😂