UsanmazPandaaa Merveikratanem Hüma Dinçer sümer 😂 kontorlum 3 hafta geride kaldı gitmedim 😂😂 çünküm başka şehirde gittim şimdide acaba ne zaman gitsem diye düşünüyorum 😂😂
Merveikratanem UsanmazPandaaa ☺️ Ben asla o kadar dayanamazsın hayırlısı olsun geri geldiyseniz hemen gidin bence kaç haftalıksınız
UsanmazPandaaa Merveikratanem 28 haftalıgım canım orda gördüm iyiydi tekrar gitme gereği duymadım dah şimdide acaba 30 u mu beklesem diyorum 😂😂 ben usg makınasında bişeye benzetemiyorum oğlumda çok merak ederdin göremeyince anlamayına gıcık olurdum bundada tek merakım kilosu gelişimi
Merveikratanem UsanmazPandaaa senin az kalmış ben ne yapacaksam o zamana kadar ben daha 9 haftalığım çatlarım 9 ayda 🤣
ElifAsyam Ah canım Kayserim ben iki hafta önce gurbete geldim manisaya taşındık şimdiden çok özledim selam olsun kayserili annelere 👋💜
ElifAsyam Merveikratanem çok pardon aleyküm selamdemek istemişsiniz ben onu Aslım olarak okudum kusura bakmayın 😄
Merveikratanem ElifAsyam 🤣🤣 olur canım demek adınız aslım bende Merve tanıştığıma memnun oldum Elif Asya kızınızmı
ElifAsyam Merveikratanem adım Aslı bende çok memnun oldum evet kızımın adı 🙂ikizleriniz hayırlı olsun❤
Merveikratanem ElifAsyam çok teşekkür ederim 😍benimde bir yaşında ikra tanem adında bir kızım var vede ikizlerime hamileyim