Suleglpk_22 Merveikratanem Maalesef ki bulunduğum şehirde özel yok devlete gidiyorum eşim uzman çavuş hakkari deyiz son 2ay kala Bartın da doğurcam orada özel var ama eşim çok pahalı diyince borçlar deneyiyle yine devlet e kaldım 😒
Suleglpk_22 Lulikli Hadi hayırlısı canım. Bende heyecan olmuyor beni kan vermek zor geliyor buyüzden gitmek gelmiyor. Ama mecbur bebek için katlanıp gidiyoruz
DytGizem Suleglpk_22 aynı benim de mide bulantısı beni bitirdi;ikiz bekliyoruz bir de..daha da fazla oluyo gibi umarım 1 ay sonra herşey daha güzel olur
Merveikratanem DytGizem bende fazla olmuyor canım mide bulantısı bende ikiz bekliyorum sadece sıcaklardan iştah yok kaç haftalıksın
Suleglpk_22 DytGizem Sağlıkla huzurla mutlu şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah. İkiz çocuklara bi hayranlığım var 😊bakması bi o kadar da zordur ama
Hayat_1234 DytGizem benmde ikiz 9hafta 1 gün hiçbirşey yiyemiyorum toplamda 10 kilo verdim mide bulantısı ilacının da bir faydasını görmüyorum artık aşırı mutsuzum ne zamana düzelir hergün dua ediyorum
GoncaClk Suleglpk_22 Doğru diyorsun canım o yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥰
Merveikratanem GoncaClk amin canım rabbim hepimizin çocuğunu hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
T_ak Ben de 8 haftalığım bayramın 2.gününden beri kahverengi leke var gitmedim 2.gebeliğim bilmiyorum ya bakalım hayırlısı mide bulantısı ve kusma başladı iştahsızlık var bakalım bende Ağustos sonu giderim
Suleglpk_22 T_ak Bende tanıdığın birine sor kahverengi akıntıyı normalde olağan birşey değil sanırım. İnşallah sıkıntı yoktur. Allah yardımcın olsun 😊
T_ak Suleglpk_22 15 aylık oğlum var onu kucakla vs dediler annem fln korkulacak bişey değil dediler doktor da herşey yolunda gibi konuşunca daha gitmedim rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah 😊