Gizemis Cidden psikolojik değil yani herseferinde emin olmak için acaba mı diyorum ama bebek kokusu geliyor cok farklı ya🤩🤩🤩🤩
Demir2015 Gizemis karın kokusu konusunu bikaç defa gördüm ama ne kendimde ne çevremde kimseden duymadım. Zaten bu sıcaklarda ancak benden ter kokusu geliyo 🥺
Masalminik Gizemis karnımdan mı göğüslerimden mi bilmiyorum ama gerçekten kokuyu alıyorum üstümü değiştirirken. Dalga geçerler inanmazlar diye de kimseye söyleyemedim ama gerçekten kokuyu alıyorum. Her zaman değil ama koku geldiğinde epey yoğun oluyor
Gizemis Masalminik aynen yaa sanki yalan borcum var😅 bizdeki de burun yani dimi. Bebek koklamışlığımız var sonuçta. Kaç kere aldım kokuyu. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gizemis Kedisever3535 arkadaşım şakamısın sen yaa uzaklaş bu posttan çabuk. Başkalarına bulaş hadi canım. Millet hertürlü şeyini paylaşıyor buraya bulaşasın geldi heralde. Yalan mı söylicem kızım sana allah allah. Sorunların var heraldeeeee
Gizemis BabyYoda yani olabilir tabi göğüs yada karın bölgesi. Sonuç olarak karnımı açtığımda o kokuyu alıyorum evet
Gizemis Deletedmom93428 valla yalan değil kızz ciddi söylüyom üstünü değişirken falan farkettim bende 😅
Happyturuncu Gizemis en temiz kokum duştan çıkınca ilk 1 dk falan sonra yine leşşş 😂😂 en kötüsü çatlak kremimin ve ter kokusunun birleştiği o muazzam koku 😂 ben böyle bişi görmedim 🙈
Pelinbyrktrlr Happyturuncu Ay çok güldüm buna 😅😅 Ben de 36+2 yim göğüs uclarıma krem sürmeye başladım garip Bi kokusu var terle birleşince 3 gün yıkanmamış ekşi bebek saçı kokusu oluyor ondan bahsediyorlar belki de🤣🤣
Gizemis Kedisever3535 ahahahaha şuna bak yaa. Bre cahil 😂😂 kızım yürü git bak. Tam tımarhanelik tiplerdensin belli senle uğraşmak istemiyorum