serifeyvz Hastane çantam hazır ama ılk olarak ebeye verılecek dıye bır paket hazırladım oda şöyle eksık yada fazla varsa bılgılendırırmısınız 🌸 5 li hastane çıkışı 1 adet bez 1 adet alt açma 1 adet kundak Bu kadar mı verılıyor
zehranurr serifeyvz ameliyathaneyi soruyorsanız bir tulum ya da alt üst takım, eldiven, bere, zıbın, battaniye, zıbın, bez
Esraali serifeyvz alt acma vermeyin bez alt üst takım battaniye günlük verin cünkü değişeceksiniz odaya gelince
Bebegimicin1 serifeyvz alt açmaya gerek yok canım onu çıkar kundağıda pnlar giydirip veriyolar sen kendin odada kundaklarsın kundaklamak istersen dopumdan sonra giydirip kucagıma vermişlerdi bebeği ben somradan kundakladım başka battaniye üzerine koydum
karamelito serifeyvz battaniye de verin. Benden hem müslin hem de pamuklu battaniye istediler yenidoğanların anne karnından sıcacık bir ortamdan soğuk ameliyathane ortamına ani geçiş yaptıkları için ikisini de istediler benden.
SerpilEsra Alt acmaya gerek yok canim benim dogum yaptigim hastane. bezi kendileri takmisti bizim bezimizi geri gonderdiler odaya her hastane aynimi bilmiyorum alt acma haric hepsini vereblrsn.
Esraali SerpilEsra ilk doğumda bilemedik küçük paket bezi verdik iöeri baska marka bezle geldi xoxuk ve paketi vemediler bende 2 tane koyuyorm vrriyrm
PerinU zehranurr bende bir şey sorayım şu süslü takımları ne zaman giydiriyoruz onları versek ebeye olur mu yoksa anneyle bebek odaya çıkınca mı giydirilmeli
zehranurr PerinU kirleniyormuş ameliyathaneye verince. Doğumdan sonra size getirdiklerinde üstünü değiştirmek gerekiyormuş zaten o zaman giydirebilirsiniz ya da hastaneden eve çıkarırken olabilir nasıl isterseniz artık 🌸
Gulnihalce PerinU ben isimli 10lu takımı vericem bilmiyorum içinden seçip giydirsinler ben bilmiyorum bide battaniyesi icinede bez koydum 1 tane
bukusum serifeyvz canim cok ozendigin birsey verme kirleniyor bebek odaya gelince guzelini giydir zaten mutlaka bakin benim bebegimj islak giydirmisler. Ozel hastane bide.
serifeyvz İsimli tulum setını bende Allah ızın verırse odaya gelınce gıydırırız dıye düşündüm . 1 adet 5 li hastane çıkışı 1 adet kundak 1 adet bez 1 adet nohut pattanıye koyayım o halde herseye ragmen .