Lilaaa Zeysezer gebelik testi elimde yok canm pek ümitlenmek de istemiyorm adet günü pozitif çıkarsa gebelik kesin mi oluyor
Lilaaa Zeysezer bu sekilde çıktı ovulasyon testi canm. Normalde yumurtlama zamanı daha koyu oluyordu çizgiler kopkoyu. Şimdi c çizgisi de silik neden ki acaba
Lilaaa nevamm1 attm canm dün adet günümdü dün de bugünde ovulasyon testi bu şekilde çok da koyu değil anlayamadım
nevamm1 Lilaaa gebelik için ikisinin aynı koyulukta yada t cizgisinin daha koyu çıkması lazım ama adet olmadıkça ümidini kaybetme belki koyulaşır 🙏
sdmr20 Lilaaa adet zamanı bazı hormonlar yükseldiği için lh da artmış ve böyle biraz koyulaşmıştır ☺️
Barlas_mom Lilaaa ben regl e 4 gün kala gebelik testiyle öğrendim sonra burda bahsediyorlardı hep ovülasyonla da öğrenen oluyor diye onu da gün içinde denedim T çizgisi kopkoyu çıkmıştı C den daha koyuydu yani ☺️ Ama inşallah vardır sen test yap yinede canım
Serrammm Adeti dönemi hormonlar yükseldiği lh belirgin olabilir bu seni yanıltmasın ama yumurtlama için daha koyu olması gerekiyor