Merverdgn 61Elif hiç duymamıştım böyle birşeyi. Maden suyu da içiyorum günde 1 kez. Benim doktorum aşırı normal doğumcu bir doktor öyle birşey olsaydı önermezdi diye düşünüyorum. Araştıracağım ve doktoruma soracağım teşekkürler.
61Elif Merverdgn valla görür görmez bunu içme dedi belki senin kullandığın başkadır benimki nbt life magsi kapsüldü 🤷♀️
Merverdgn 61Elif peki başka magnezyum vermedi mi. Magnezyum eksikliği de erken doğuma sebep oluyormuş ve bende zaten miyom olduğu için erken doğum riskim olabilir ileride. Bence eksikliğinden daha iyidir. Kalsiyum emilimini artırıyor magnezyum ondan Yediğimiz yoğurtlar sütlerde boşa gider kemikler dişler güçsüzleşir. Çok mantıklı gelmedi yani aslında doktorunun söylediği sende bi araştır istersen vücudun ağrıyorsa sana birşey anlatmaya çalışıyor
61Elif Merverdgn yok vermedi sadece multivitamin kan hapı ve decavit kullanıyorum bel ağrılarım hepsi geçti şuan hiç bir ağrım yok çok şükür
Sinem12345 61Elif ben imom kullanıyorum ama kaç gündür kullanmıyorum cok aşırı acıktırıyor geceleri uyanınca zor geliyor kalkıp yemek yemesi 4-5 gündür içmiyorum galiba
Cemtur U-E merhaba, bende vitamin olarak sadece ımom kullanıyorum kokusu çok kötü ama içiyorum yinede 😏
PrenslerveAnnesi Pregnantcare kullanıyorum ama demirim çok düşük çıktı ekstra 1000 lik demir hapı kullanmaya başlıycam
mervenazlis ocean mummy kullaniyorum, d-vit ocean d3k2, magnezyum ama her gun degil kramlrim olursa, ve demir hapi ferrum o da geceleri uyumadan iciyorum sabahlari ac karnina icemiyorum cunku ://