Yamacin-Annesi Akrepbebek Dünden belli bi ağrı geliyor bi gidiyor dun biraz disardaydim yorulmusum gözüm almıyor bufun bişey yapmiyi 😂😂 sen nasılsın napiyorsun
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben bazen bir şey bulamayınca makarna ya saldiriyorum . Makarna pisiriyorum. Sende bir şey bulamadıysan makarna yap gitsin😂
UsanmazPandaaa @Yamacin-Annesi çiçeğim pek yoruk yapamıyorum çünkü hiç bişi acıyı dindirmiyor anne olunca insanın çok zoruna gidiyor tevekkül et sabret dua et ben öyle baş ediyorum artık
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi herşeyin hayırlısı insan dışarıyı önemsemiyorda canından gelenleri kaldıramıyor
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa evet orası öyle ailen düşmanın oluyo en kotusude bu ama buda bi sinav işte naparsin çocuklarımız hayırli olsun inşallah Allah onlara uzun ömürler versin yeter artik bu saaten sonra tek düşüncemiz çocuklarımız
Yamacin-Annesi Akrepbebek evet makarna yapcam 😂 salçalı neyseki eşimin yemek secme huyu yok Allahtan bide yemek secme huyu olsa varya dayanamazdim, 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi 😂😂😂😂 yemek biz kadinlara zaten bir işkence üzerine erkeklerin de yemek seçmesi insanı çıldırtıyor. 😂 Allah kocasi yemek secen kadınların yardımcısı olsun😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa geçmiş olsun canım. 😂😂 makarna kadınların kurtarıcı yemeğidir bunu eşine anlatman lazım. Biz kadınlar için makarnanın ne kadar kıymetli bir yemek olduğunu. 😂