Yamacin-Annesi Akrepbebek ugrasirmiyim bilmiyorum gözüm almıyor ama yapmam lazım oda var ayy bilemiyorum kiz😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek ay kiz saricam yaprakta çıkardım dometesim yokmuş komsumdan isticem şimdi öyle yapicam yarin alip veririm artik sen nasıl yapıyorsun sarmayı
Akrepbebek Yamacin-Annesi kiyma, pirinç maydanoz, bol soğan, bol limon domates biber hatırladığım bunlar canim
Yamacin-Annesi Akrepbebek kıyma sevmiyorum onu koymuyorum ama diğerlerini koyuyorum baharat salca bide knorr guzel oluyor 😋
Akrepbebek Yamacin-Annesi aa evet bide salça var . knorr mu onu duymadim. Ben baharat olarak pulbiber tek koyuyorum bide kurutulmuş reyhan varsa onu.o güzel oluyor
Yamacin-Annesi Akrepbebek pulbiber nane kimyon karabiber tuz sumak koyuyorum ben çok seviyorum baharati😋😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek ya bu sinekler varya valalhi sövecem ya ayağım kıpkırmızı kapardi bide tatilde yanmıştı ah çok kötü bide kaşınıyor deli gibi kolanya filan hic fayda etmiyor
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben her gece savaş halindeyim. Öldürüyorum ama saniyelik uruyorlar sanki 😂 sinir oluyorum kendi kendime konuşuyorum eşim diyor iyi değilsin sen 😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek benim evimde yok dun 2 gündür eltimdeydim aol bacağımı nasıl yemişler öyle bi kabarmış bide ama normal sinek değil bunlar
Yamacin-Annesi Akrepbebek ama tek ayağımı yemişler 😂😂 buda tuhaf vallahi 😂 ah hemen kış gelsin ne çektim bu sene yaz ayından 😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi hayır kış gelmesin yaz sıcak bile olsa güzel her yer civil civil insanlar hayvanlar mutlu kıştan nefret ediyorum 🙈😂