Yamacin-Annesi Deletedmom23234 sağol canım iyiyim heyecanlıyım yarin doktora gitcem bakalım inşallah cinsiyetini öğrenirim sen nasılsın napiyorsun
Yamacin-Annesi Akrepbebek Yarın randevum var ikili testini yaptircam bide inşallah kendini gösterir de cinsiyetini öğrenirim sen kaçınci haftanda öğrendin?
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa Ahh bugün çok pozitif bi güne başladım erken uyandım büyük ihtimal ondan 🥰 sen napiyorsun canim 🌹
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben 12. Haftada ogrendim. Nipt testi yapmıştım cinsiyeti de oyle ogrenmistim. İnş test sonuclarin temiz çıkar bebekte cinsiyetini gösterir. 🥰❤
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi negatiflikten ölüyorm bende hastaneye gideceğim sanırım yüksek tansiyon başladı bende kulagımda nabzım kalp çarpıntım baş dönmelerim iyice arttı dengede duramıyorum uyuyamıyorum artıo 2 haftadır kafam sanki 1000 kilo gibi 😩
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa geciktirmeden git tansiyon çok kötü bişey zaten giderken yolda filan dikkat et hatta tek gitme kaynanan görümcen filan gelsin ac kalma sakın
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi yok askm tek gitmeyeceğim kaynım götürecek de normalde hep düşük tansiyonum vardı rahattım ama 2 haftadır dengem kalmadı artık ya korkuyrum birazda acaba sıkıntımı var diye
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa Bebek büyüyor ya belki ondan dogumunada az kaldı sayılır oda olabilir ilk gebeligindedemi böyle oldun
Akrepbebek Yamacin-Annesi ayy bende heyecan yaptım. 😂 Ne güzel bebisi Yarın goreceksin😂 benim 20 augustus randevu 🥲🥲🥲 kahvaltı hazirlayacam sen ne yapıyorsun
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi ilk gebeliğim tam bir sınavdı sürekli hastanede sancılarla savaşoyordum ayda 2 hafta yatıyordum o yüzden buda öyle olacak diye korkuyorum
annesinin_beybisi Yamacin-Annesi özel tartışma ama yine de merak ettim annen neden böyle diyor sana kaçarak mi evlendin
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa İnşaallah olmaz kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen pozitif düşün düzelecek diye 🙏
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi bilmiyorum hiçiyi değilim oğlanın hastaliği azaldı dedim benim halim arttı iyice artık tek başıma kaldıramıyorum çok agır geliyor
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa Prensesini kucaginina aldığında herşeyi unutcaksin eminolki pozitif düşün pozitif sonuç al 🙏
annesinin_beybisi Yamacin-Annesi meselenin detaylarını bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var o da bir anne ne olursa olsun her zaman evladının arkasında durabilmeli umarım annen hatasını anlar 🤲
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagımıza çok zor ya bu hamileliğim çok güzel gidince öyle mutluydum ki böyle olunca modum düştü
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa nazar değdi bence banada hep böyle oluyor iyiyim diyorum 3 kalkamıyorum o yüzden hep kötüyüm diyorum herkese