bukusum Kizlar yumurtlama mi bu ben ilk defa yapiyorum ovulasyon testini. Dun seffaf uzayan akintim vardi.
Gkces09 bukusum bugünü değerlendir yarın çatlama olursa yarın ve salı gününüde değerlendir eger yumurtlama 2 gün olursa çarşamba gününe kadar değerlendir ☺️
Selma__ bukusum evet canım benim de her ay öyle akıntım olurdu ama ben bilemezdim onun yumurtlama zamanı olduğunu ve bu ay ovülasyon testi yaptım ve o akıntı geldiği gün yumurtlama gördüm o akıntıyı takiben 5 gün boyunca değerlendir bence
bukusum -PembePapatyam- canim sabaha karsi 4 gibi iliski oldu. Degerlendirmis sayilirim herhalde dimi 😄
-PembePapatyam- bukusum tabiki fırsat buldukça ypmaya çalış bide ilişki üstünden 24 saat geçsin spermler yenilenir
-PembePapatyam- bukusum ovülasyon testinide hergün aynı saatlerde yap iki saat sıvı alma yapmadan önce
bukusum -PembePapatyam- tmm. Yarin degerlendireyim o zaman yine. Benim bu 2. Ci bebek olacak allah izin verirse. Oglumda hic beklemeden hamile kaldim6 aydir buna hamile kalamadim. Vajinal enfeksiyon tedavisi gordum 2 ay bu ay tekrar deniyoruz. 🙂
Gkces09 bukusum o zaman yarından itibaren değerlendirseniz daha iyi olur sperm kalitesi düşüyor çünkü günde 1 defa yeterli ☺️
narlinco bukusum yumurtlama devam ediyor, ister deneyebilirsiniz. Deneyeceksen öncesinde bir avokado tüketmeni öneririm:) çatlamanı kontrol et silikleşmezsede havuç bende işe yaradı 2-3 havuç yemen yeterli olur çatlama için.
sdmr20 Canım T çizgisi burda önemli olan o. silikleştiği zaman çatlama olur dün ki testinle aynı gibi o yüzden çatlama olmamış yumurtlama devam ediyor demektir.