Sevgii_94 Arkadaslar dün mangalda köfte pisirdik, köfteden iki uc tane yedikten sonra icinin biraz cig oldugunu gördüm😩 Ici aslinda genel olarak pismisti ama bazi yerlerinde cig vardi. Birsey olurmu sizce?
Sita3434 Sevgii_94 bazen istediği kadar pişsin o içindeki kırmızılık etin kıymanın suyudur hic sorun olmaz merak etmeyin ki kofte hemen pişen bir şey
U-E Sevgii_94 bnde çig şeylere dikkat ediyorum ama bazen yiyebiliyoruz endişelenme bir iki yemeden bşy olmaz Allahın izniyle canım
Sevgii_94 rosatue Malesef yurtdisinda oturuyorum ve burda süphelenmedikleri sürece yapmiyorlar testi😕
Betfer Sevgii_94 çiğ şeylerden cnm istiyor mesala . Etli dolma içinden falan yiyorum yoksa kulağı ağrır diyorlar
rosatue Sevgii_94 oradaki sistemi hiç bilmiyorum ama buradaki gibi hastanelerden bağımsız özel laboratuvar orada yok mu acaba?
rosatue Sevgii_94 ben hayvanlarla çok haşırneşirimdir toksoplazmayı önceden geçirmişim. Yine de o testlerde öyle çıkınca içimi korku kapladı. Şu daldırma tipi gıda termometrelerinden aldım epey de uygun fiyatlılar. Pişirdiğim şeylerin içine daldırıp ölçüyorum aklımda soru işareti kalmıyor bir tane edinmenizi tavsiye ederim 😊
rosatue Betfer aaa yapmayın lütfen Allah korusun çok tehlikeli. Kulağına hiçbir şey olmaz merak etmeyin
Ysmn234 Betfer Böyle şeylere inanmayın lütfen. Bilimsel olarak ve sağlık açısından hiçbir açıklaması yok. Çiğ et kesinlikle tavsiye edilmiyor hamilelikte. Kulaktan duyma bilgiler onlar. Yüzlerce var. Siz sağlık ve bilimsel açıdan düşünüp kendinize de bebeğinize de dikkat ediniz.
Sevgii_94 rosatue Bencede, varsin kulagi agrisin. Ben köfte cok az cig diye burda aklim gidiyo birsey olacak diye. Allahim esirgesin
Ysmn234 Sevgii_94 inşallah bir şey olmaz Allahin izniyle ama siz doktorunuza sorun içiniz rahat etsinnn
Sevgii_94 Sita3434 Sagolun icimi rahatlattiniz biraz. Køftenin zaten disi bildigin yanana kadar pismisti aslinda