Parinas Ogretmenanne24 hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. İkisi de doğum şekli sonuçta. Anne Bebek hangisinde iyi olacaksa artık
Emn_dgn arife_shn aynı şeyi yaşadım bende devlete gittim , başka özelde bir doktora gittim aynı şeyi söyledi sanırım kilodan ziyada kafa çapı ölçüsü ilerde olduğu için zorlamak istemiyorlar, ve bu konuda zorlanan çok örnek gördüm
arife_shn Emn_dgn yani yine en iyisini doktorlar bilir tabikide. Bende ayrıyeten devlete gidicem aynı şeyi söylerse yapacak bişey yok sağlıklı gelsin oğlum yeter ki
Emn_dgn arife_shn hangi şehirde yaşıyorsunuz, benimde salı günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek heyecanlıyım
arife_shn Emn_dgn ben samsunda yaşıyorum buralı olmadığım için hastaneleri faln pek bilmiyorum. Siz kaç haftalık oldunuz
Emn_dgn arife_shn 37 haftaya giriyorum bugün nasipse🙏 Benimde öyle doğum için Ankara’ya geldim bakalım
suscarparimm arife_shn Başka doktora görünmekte fayda var gerçekten el verişli değilse zorlamayın fakat normal doğum yapabilecekken sezeryan olmakta mantıklı değil
arife_shn suscarparimm yani devlete de bi görünmeyi düşünüyorum açıkçası. Hepsi doktor bizden daha iyi bilirler tabikide ama en azından içim rahat olsun belki devlette de aynı şeyi söyleyeceklerdir çünkü taşımakta da çok zorlanıyorum artık ve harektleri falan da çok canımı yakıyo
arife_shn Emn_dgn aynıyız haftalarımız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağsağlim alalım inşallah kucaklarımıza 🙏🏻