icll KbraHumalAlp instagramda kalehanbaby sayfasindan, şu son zamanların pek ünlenen modelindeki çantayı aldım. Daha kullanmadım tabi ama şeklini şemalini içini falan baya beğendim ben
Dileksen KbraHumalAlp Aliexpresten aldim bende bugun geldi. Bu meshur cantadan grisinden harika bseymis😍
Zeynepsa KbraHumalAlp Hepsi burada dan byebye marka aldim henuz oglum dunyaya gelmediği icin kullanmadim ama guzele benziyor
Matpk KbraHumalAlp hepsi buradadan weego marka aldım 130 tl ye ertesi gün kargoya verildi ve tamda resimdekş gibi geldi henüz kullanmadım ama cok kullanıslı görünüyor 👍🏻
Meriz Svesreyyan diye bir sayfa var İnstagramda ordan sipariş ettim port bebe ile çanta. Urun gorseldeki ile aynı dogru ttercih yapmışım. Eger puset degil de port beb dusunurseniz bakin derim cok guzel renkleri var. Pusetli olan takimlari da var parasına değiyor gerçekten
Zeynepgamze Instagramda kubranınvitrini sayfasından aldım en uygun fiyat orda ve elinde olan ürünse 1 günde geliyor kesinlikle o sayfadan al derim 🤗 ben marka etiketi olmayan çantayı tercih ettim elinde olduğu için kalitesi harika tek kelimeyle bayıldım