2melekannesi_ Kızlar bilinen popüler içeriklerden çoğunu tükettim artık😅 böyle farklı kıyıda köşede kalmış mutlaka izle dediğiniz önerileri bekliyorum
ebruzb 2melekannesi_ The 100 2014 yılında başlamıştı 7 sezon hayatımda izlediğim en güzel en sürükleyici diziydi 🥳
gbyalcin 2melekannesi_ ben geçenlerde alexa&katie diye bi gençlik dizisi seyrettim dostluk üzerine, keyifliydi çerezlik. Şimdi de Lucifer’a başladım 2. sezonu izliyorum o da güzel
2melekannesi_ belisslinaa onu da merak ediyodum murat sonerin videosundan sonra izleyesim kaçtı ya 🙈😂 ama bakarım yine de teşekkür ederim 💜
2melekannesi_ UsanmazPandaaa son günlerde artık giriyorum izleyecek bişey bulana kadar sıkılıp geri çıkıyorum 🙈😅
2melekannesi_ Alize1 ben bi dizi bitince hemen sonraki sezonu var mı diye nete bakıyorum netflix tamamını almamış oluyor bazen🙈
UsanmazPandaaa 2melekannesi_ hele ben bi kapattırayım diyroum boşa para veriyorum sonra diyorum yok vazgeçtim 😂😂
Alize1 2melekannesi_ ah çok üzüldüm onca zaman geçti b3n izleyeli 😵😬 neyse akşam hemen izliyorum 😬😅 teşekkürler valla çok iyi oldu yorumunuzu gordugum
gbyalcin 2melekannesi_ rica ederim 😊bi de ben daha izlemedim ama listemde brooklyn nine nine diye bi dizi var onu her yerde çok övüyolar 😊
Littlespy 2melekannesi_ New Amsterdam çok eğlenceli çok güzel tavsiye ederim 😃 bi de eğer izlemediyseniz Lucifer 🤓