Bsr5094 Merhaba hanımlar ilk üç ay da kilo kaybı yaşadınız mı ben hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum şimdi 11 haftalık gebeyim hala kilo veriyorum ama diyetisyen falan gitmeden acaba bir problem mi var ? Benim gibi kilo kaybı yaşayan var mı ?
Elif0712 Bsr5094 bn ilk gebelikte 6 kilo verdim ilk uc ay ikincide 7 ucuncude 5 kilo verdim suan 15 haftaligim bir kiloyu almisim
Banubaytok Bsr5094 kusma çoksa normal bu düzene girer kışlaların kesilince bende ole oldum 4 kilo verdim 2 haftada kusma kesilince iştah açılıyo aliyon veya sen almazsan bebek aliyo bende bendim aldı ben 9 ayda sadece 6 kilo aldim
Musmutlubirkalp Bsr5094 16. Haftaya kadar kilo kaybı yaşadım mide bulantılarından dolayı. Kendi evimde hiçbisey yiyemiyordum mutfağa bile giremiyordum nerdeyse. Kayınvalidem yemek gönderince veya oraya giderek az da olsa yiyordum. Toplamda 6-7 kilo verdim. 17 haftadan sonra yavaş yavaş iştahım açıldı ve hızla verdiğim kiloyu geri aldım yani benimkisi zamanla düzelmişti 🤭
ebruzb Bsr5094 beenn 😂 16. Haftaya kadar hep kilo verdim şimdi 17.haftamdayım 600 gram almışım neyse ki 😂😂😂
Mom8899 Bsr5094 Ben de 7 kg vermiştim geri aldım, bebek için endişe ediyorsanız etmeyin bizim depolarımızdan besleniyorlar o haftalarda ☺️
Yaseminmrt42 Bsr5094 bende çok zayıftım. Zaten 44 kiloydum ilk 3 ay 40 a kadar düştüm hatta 4 ay almadım verdim.4 aydan sonra da çok hızlı aldım Şuan 29+2 yiz 52 kilo oldum. Bana bile bişey olmadıysa korkmayın bence😂😂
[silindi] Bsr5094 Ben hamileligimi geç öğrendim 87 kilodan 83 e düştüm sonra yine 87 oldum şimdi yine 86 daha tartilmadim ama alıp verme oluyor veremiyorsan sıkıntı etme benim kilom fazla diye en fazla 12 kilo al dedi ben ayırt etmeden canım ne istiyorsa yiyorum çok sıkıntı etme ya verilir kilo
Tubetub Bsr5094 16. Haftama kadar bulantıdan sebep 5 kilo verdim. 35. Haftadayım sadece 6 kilo aldım. Bebeğimin sağlığı yerinde benimki de. Önemli olan sağlıklı olmamız kilo almış ya da vermiş olmak değil. Hiç canını sıkma bu konuda. Yine de için rahat etmezse doktoruna sorabilirsin.
Nelmali Bsr5094 6 13 arası 9 kilo verdim bulantılar yüzünden 24.haftaya kadar da kilo almadım hep aynı gitti 32 olduk başlangıç kiloma hala gelmedim doğuma kadar ne olur bilinmez 😅
muallimehanimmom5 Bsr5094 ben 10. Haftaya kadar 5 buçuk kilo verdim kusma bulantı tiksinme sebebi ile 11. Haftadan sonra almaya başladım 21. Haftamdayım tekrar alıyorum o kiloları 🙊 alınıyor zaten 20. Haftadan sonra asıl kilo artışı oluyor Muş 😊
Merve171214 Bsr5094 Ben 4 buçuk ay boyunca istifra ettim 48 kilodan 43-44 kiloya kadar düştüm iştahım kapandı şuan 23 haftalık oldum sadece 1 kilo aldım doktor normal dedi bulantıların geçsin iştahım düzelsin almaya başlarsın
Bsr5094 Birde benim kusmam falan da yok o yüzden neden ki diyorum acaba yolunda gitmeyen bir şey mi var diye şüpheleniyorum