[silindi] Sabahları kahvaltida nutella yiyorum sürekli ekmek arası yapıp çayla her sabah düzenli olarak yiyorum sizce zararı varmıdır? Sanki şekere ihtiyacım varmış gibi hissediyorum yerkende kendimi durduramıyorum. Sizde böyle misiniz?
Kalbimm55 [silindi] Yani Miktarına bağlı mesela bir dilim ekmeğe sürüp yemek var 3 dilim ekmeğe. Miktarı kaçırmadağın sürece birşey olmaz
Gkc92 [silindi] gebelik boyunca sadece annemlerdr yemiştim ve çayı hiç ağzıma bile almadım içmedim kahveyi de. Amaaaan 9 ay yiyip içmesem ne olcak sanki sizde yemeyin işlenmiş gıda sonuçta
elfmoom [silindi] her sabah yiyor iseniz çok zararlı hem içerisinde ciddi şekilde zararlı maddeler var hem de şeker konusunda hasar görebilirsiniz. şeker yüklemesi yapıldı mı ? acaba şekeriniz mi var? ya da kendinizi çok aç bırakıyor olabilir misiniz? çok aç kalıyorsanız kan şekeriniz düştüğü için karbonhidrat ve şeker ihtiyacı da duyabilirsiniz
[silindi] Esraali ben onu da yiyorum onu da yiyorum çayla şekerli şeyler çok güzel gidiyor o yüzden kendimi tutamıyorum 🤭
Gkc92 [silindi] hahahaahah neyse ki ben önceden de sevmiyordum çayı o yüzden hiç aramadım 😂😂😂 bi bardak ya içerdim içmezdim
[silindi] elfmoom yoo kahvaltımı yapıyorum ilk önce peynir zeytin yumurta vs.. sonra ekmek arası çikolata işte çayla güzel gidiyor. Ama şekerim var mı hiç bilmiyorum şeker yüklemesi yapılmadi ne zaman yapiliyor ki
Lulemom [silindi] yani bende her sabah yiyorum ama kahvaltının üstüne tatlı niyetine. Doyumluk değil yani. Şekerin yoksa bişi olmaz nolcak. Ama şeker çıkma olasılığı varsa zararı olabilir.
elfmoom [silindi] 24. haftalarda şeker yüklemesi yapılır.. her sabah yemeniz sağlıklı olmaz, bir kaşık neyse ama fazlası zararlı.. sebzenin etin bile fazlası zarar
elfmoom [silindi] 28. haftanda söylerler belki sen de söyle ama doktoruna ben çok tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum, kendimi durduramıyorum diye