Kusciviltisi Kızlar 26 haftalık hamileyim ama göğüslerim aman aman büyümedi ve yumuşak bazılarından arada süt geliyormuş benden hiç gelmedi ilk gebeliğim aydınlatan olur mu beni 🥰
zehranurr Kusciviltisi neden olmasın ki? Bu sebepler belirleyici değil sütte, inşallah hepimizin bol bol çeşmeden akarcasına sütü olur 😂😂🌸🌸
minikkusummm Kusciviltisi valla benimde öyle, ablaminda cocuklarinda fazla sütü gelmedi oyüzden bende biraz stres oluyorum gelirmi gelmezmi diye.. insallah bol bol emzirebiliriz bebislerimizi🙏🏻❤️
Bittercikolata Kusciviltisi benden hiç süt falan gelmedi hamilelikte son 38. Haftama geldiğimde göğsümü sıkınca şeffaf yağlı ağız geliyordu. Doğum yaptım 3 gün bebeğim yine o ağızla idare etti. 3. Günden sonra maşallah sütüm geldi. Geliyor yani dert etmeyin😊
Ruyasusam Kusciviltisi Benimde aynı şekilde hiç değişmedi göğüslerim sadece yeşil damarlar belirdi. Ama stres yapmıyorum kendime bebeğimi veren Allah onunla birlikte rızkını da gönderecektir elbet diyorum 😊💙
Kusciviltisi zehranurr ayyy amin amiinnn😍😍 göğüsler hamile birine göre küçük bide şimdiden yetebilecek miyim diye korkuyor insan
Kusciviltisi minikkusummm bende dün duydum bir kaç kişiden sütü gelmemiş felan diye hemen stres oldum inşallah bebeklerimize yetebiliriz💓
Kusciviltisi Ruyasusam tabi canım orası öyle allahın izniyle inşallah bol bol bebişlere yarayan sütümüz olur🌸🌸