Aysel0707 Kızlar kac gundur bebek hareketlerim cok azaldı kız hareketı cok olur bıde eskıden daha coktu hıc durmazdı ıkı ucgundur nadır arada bır bı hareket var sızce endıselenmelımıyım
[silindi] Aysel0707 geçen hafta bendede 2 gün öyle du 26 haftalıkken korktum ama oynatmaya çalıştım hep dürttüm. Uyuyo olabilirlermis. Düzeldi sonra şuan 27+2 şükür düzene geri döndü harketleri🙏
tatliayminaninannesi Aysel0707 bende geçen gün akşamdan sabaha kadar hissetmemiştim 🥺 neler yaptıysam hareket etmedi hemen doktora gittik bi sorun yoktu hatta ultrasonda baya hareket ediyordu ama ben hissetmiyodum doktor da neden hissetmediğini bilmiyorum dedi🙄
bahtnurr1 Dün geceden beri benimde öyle yaa 24.haftadayız zorla 1-2 hareket ettirdim sabah da aynı , evham yapmayım diyorum ama yinede işte 🥺
balbocegim27 bahtnurr1 canım benim 23. Haftada da oldu bi kere gittim nst ye falan bağladılar bi sorun yoktu bi şeye stres yaptın mı dedi cenazemiz vardı olabildiğince stresten uzak dur şimdi yine düzensiz hareketleri bayramın 3 günü hareketliydim dünde evde değildim acaba o yüzden mi diyorum bekliyorum bakalım hareket etmesini
Ekinim3460 Aysel0707 26+5 haftalığım 3 gündür bizimde öyle nadiren oda derinden oynuyor bugün 1 kerecik net hissettim sadece ama korkmadım endişe etmek istemedim
Aysel0707 Ekinim3460 senınle aynı gundeyZ bende korktum valla karanlık odaya gectım uzandım hıssettım
Ekinim3460 Aysel0707 bazen ben karanlık odada bile hissedemiyorum aklı esince kendi isteyince oynuyor cadıı😪😂