Senaarass Kizlar eşikden dolayi kan uyusmazligi yapladim 😑😑😑😑bu gn drye gitim ama esim gelmedi o kadar yalvarmamam ragmen gelmedi bnse mecbur yapamadim eve gldim belki bazilariniz okumustur. Daha omceki yazdiklarimdan sorunlarimiz var diye babamlardayim😑😑😑 kan uyuşmazligi ypmayaanlar sonradan pişman olanlariniz varmi dogukdan sorna fln bebege zarari varmi
Senaarass Baharun2 dedim ama doktor bn bisey yapamam esinjn kimlik fotokolisi lazim dedi bna ama esimde glmdi öyle yalvardimki anlatamamm ama glmedi.
Baharun2 Senaarass mahkeme fln durumları başladı mı yoksa bekliyo musunuz ? Ne deyim ki Allah ıslah etsin yani seni üzmek için kendi çocugunu nasıl riske atar.Eğer mahkeme fln durumu olursa ya da varsa bu durumu da bildireceğini söyle
Tugba2213 Senaarass bızımde kan uyusmazlıgımz var ılk defa duyuyorm kımlık fotokopısı ne alaka kan grbu kartını ıstıyolar sadece ozel hast de. Ben suan ıkıncıye hamıleyım aynı sekılde oldu hatta 28 hftamda ıgnemı bıle olmadım dogumdan sonra olurun dıye
Senaarass Deniz2961 bnm esmn kimlik fotokopisis istedi bnde yok dedim olayi anlatim bnn ne yapabilirim dedi doktor
Senaarass Baharun2 yok hlaa oyle duŕmus mahke fln da hala baslamadik bosanmiyacagini da soyluyor cunku diyor eger bosansak baskasiyla evlenirisn korkusu var eşimdr bu arada