Sarew Kızlar 24 günlük bi bebeğim var 2.haftadan sonra gaz sancısı başladı ilac da kullanmıyorum erken diye bi oneriniz var mı yada bu kadar erken damla kullanmaya basladınız mı. Kimyon rezene acı elma yağı bunları hep deniyorum ama yok..
gamzosgamzos Sarew Eczacıya yada doktorunuza danışarak sab sipmlex kullanabilirsiniz çok iyi bir Damla benim kızım gece sabaha kadar ikiniyordu o kadar yememe dikkat etmeme rağmen ilaca başladık çok iyi geldi bende ne yiyecem derdinden kurtuldum herşey yedim yinede gaz yapmıyordu
Dilarayatkin Sarew tek fayda eden biogaia hergün aynı saatte verin 1 hafta içinde faydasını gösteriyor zaten gaz ilacı değil bağırsak düzenleyici diye geçiyor kullanın çok faydasını göreceksiniz.Sapsimlex aguline metsil hepsi çöp oldu boşa para vermişiz
Hafissee Sarew metsil damla kullanıyorum 3 gündür şuan iyi fiyatı uygun hemen git al bebegin yazık sancı çekmesin
Kubrasubasi Sarew sab simplex ve biogaia beraber kullandım oğlumda bir sıkıntı kalmadı tavsiye ederim doktor verdi
Sarew gamzosgamzos @Dilarayatkin @Hafissee metsil verdi 2 gündür kullanıyorum fakat o an için işe yariyo sadece diger emzirmelerde yine aynı
Sarew Kubrasubasi doktorunuz mu onerdi siz mi alip kullandiniz bize metsil yazdi fakat sadece bi kerelik işe yariyo gibi