yenianneadayi04 Mom06226 ilk hamileliğimde neredeyse hiç bulantım olmamıştı şuan ikinciye hamileyim 11.haftamdayım ve 6 haftadır aralıksız durmadan kusuyorum her yerden pis kokular alıyorum çürük soğan gibi kokuyor her şey ne bişe yiyebiliyorum ne su içebiliyorum hayatım zehir oldu 1.5 yaşında kızım var ona yemek bile yapamıyorum annem yapıp getiriyor ama öyle zaman oluyo ki o da yetişemiyor .7 ay önce covid geçirmiştim ondan dolayı parosmi diye bi durum olabileceğini okudum birkaç yerde ama hamilelikte başladı bu durum bilmiyorum yaşadığım şeyin neden kaynaklı olduğunu da bilmiyorum çok kötüyüm artık dayanacak gücüm kalmadı😞
Trkmncnnt Mom06226 ay Allahim yardımcın olsun o zmnide bulantısı kdr illet bişey yok çünkü. Zencefil denedin mi bana doktorum demisti
Aysenurctn32 Mom06226 26 haftalığım hala devam. İlaçlar olmasa ölü gibi yatarım. Doğuma kadar böyle devam gibi görünüyor
balarisi06 Mom06226 gebeliği öğrendiğim gün kan vermeye hastaneye öğüre öğüre gittim psikolojik sandım ama cidden bulantılar direk başlamış. 6 ay bitti daha yeni bitti bulantı kusma🙄 bitti dediysem de ilaç almama rağmen kusuyordum hala ilaç alıyorum bu arada ilacı 2 gün unuttum kusmaya başladım 😥
aselnannesi Mom06226 yok canim merak etme bende o zamanlar diyordum hiç gecmicek 4.aya girdim bıçak gibi kesildi bulantilarim çok şükür
Selin12- Mom06226 ben 10haftalik hamileyim benimde neler yaptıysam gelmedi bende sizin gibi günde enkaz 5,6 kere çıkartıyorum artık tek care hastaneye gidip serum taktırmak ta buldum 2 günde bir gidiyorum c vitamini filan veriyorlar ve susuzlugumu gideriyorum
Rose91 Mom06226 15 haftaligim 1 gun kusmuorm dger gun Allah yani her saat belli olmuyor ki cnm ilaclarida vucut tolore ettigi icin bir zaman sonra isede pek yaramiyor gbi… 😵💫
Goksennn Mom06226 ben 6. Haftamdan sonra fazla hissetmeye başladım, şu an 8+3 ün hafifledi. Sabahları tuzlu kraker yiyordum, midemi rahatsız edecek şeyler yememeye çalışıyordum, aşırı yağlı, aşırı baharatlı gibi.
Seminn Mom06226 7. Haftadan 17.haftaya kadar sürdü bu kadar kötü ve uzun sürmemsinin sebebini idrar yolu enfeksiyonuna bağladı doktorum🥴inşallah azalarak düzelir bulantı kusmanız