kocamherseyim tugcecaliskann doktorum ilac veriyor ama inuda icemiyorum midemi mhvediyor canim bas donmem cok fazla carpintim oluyor bidahaki kontrolumde tekrar acicam konuyu ilaci kullanamadigimi soyliycem bakalim ne diyecek
pnrylcn Kızlar benim kansizligim genetik. Annem akdeniz anemisi. Ben tasiyici falan degilim ama bildim bileli kanim hep dusuktur. Hamileligmin basindan beri kan ilaci kullandim (ferrum ford) fakat degerlerime tekrar bakildignda dahada kanimin dustugunu gorduk 7.2ye dusmustu. Ve sonra doktorum kan ignesi verdi gun asiri vurdurdum. 1 ay snra kanim 9.2ye yukseldi. Simdi sabah aksam tok karnina gyno ferro sanol iciyorum. Ama doktorum 9.2 ilede seni normal doguma alirim sorun olmaz dedi. Mesela kanim 9dan 7ye dustugunde bile boyle kendimi halsiz bitkin hissetmedim cunku kendim cok enerjik pozitif aktif biriyim belkide kizkende o degerlere dusup tekrar cikiodu. Ama artik ilac icmektende yoruldum biran once zaman gecip dogurmak istiyorum. Bu arada 33+6 haftalgz
Ozlem16 Melos sabah ac ic dedi ictigim gibi cikarttm tok ictim kötu oldm bıraktm hapı icerkende kan degerim 11 deydi biraktm yine 11 de acıkcasi salladm artk zaten dogum geldi 39+1 oldm
cigdmpkr tugcecaliskann Bnmde kanım düşük diye doktor kan iğnesi verdi her hafta gidip onu taktiriyoruz 😒
Yaseminmericli Benımde degerim 6cıktı. 1.5aydır demir hapı içinde folik asit içeren içiyorum. 10 oldu. Yanında pekmez ve dut surubu özude ıcıyorum.
Esesli Evet kızlar çok dikkat edin. Benim kanım iyi çok şükür ama benim de düşmeye başlamış. Bende vitaminleri unutuyorum bazen. Hamilelik etkiliyor kanı. Düşükse daha da düşürüyor. Ve unutmayın Doğumda çok kan kaybedeceğiz