irorkay Kızlar ben banyo küveti aldım ama filesi ince olandan. Yeniden köpük bir file almalı mıyım yoksa ince filenin üzerine bir şeyler örtüp de bir süre kullanabilir miyim? Fikrinize ihtiyacım var.
Addile irorkay bebeimgeiliyor esra hanımın bi seminerine katılmıştım file bile kullanmamıştı küvetin içine müslin serip yıkamıştı
Degisikkadin irorkay ben oglumda file almadim sürekli elimde yıkadım hic gerek duymadim cokda rahattım sanırım kolay geldigi icin ama almanız daha iyi olur iyi birsey inceyse riske atmayın derim hayırla gelsin kuzucuk❤
sedaa_aa irorkay ben ince filelerden kullanıyorum tek başıma yıkamama rağmen gayet kullanışlı köpüklülerden de var ama onlar bana biraz kullanışsız geliyor temizlemesi vs açısından
irorkay Bett_blog eşim gündüzleri evde oluyor hani köpük fileler sadece tek yıkamak açısından mı avantajlı acaba?
Mehdisram Valla ben yeni doğanda ilk çocupuma ince file kullandım çünkü yastıklı kalın olanlar çok kullanışlı değil sabın köpük hemen akıp gidiyor ben çok memnun kalmıştım yine öyle yapacağım
irorkay Mehdisram öyle mi.. Canını acıtmaz değil mi ince olanlar? O halde ilk etapta deneyeyim olmaz ise alayım
Mehdisram irorkay yok hayır sanmıyorum ben hiç bi sorun yaşamadım deneyin olmadı alırsınız yastıklı olan arkadaşlarım sadece yıkadık sabunu akıtmak zor ve anca kuruyor demişti kalıntı kalıyor demişti bende o yüzden al adım file hemen kuruyor hemen akıl gidiyor canım
Alone irorkay file ile zor olmuştu cnm ben köpüklü olandan almıştım yumuşak olduğu için daha rahat oluyor