Glr44 11 haftaligiz çok şükür sorun yok bebeğimde süt icilicek denildi soramadım. Bimdeki hazır sutlerde sıkıntı olurmu diğer inek sütünü bulup kaynatamiyoruz her zman
Elisammmbade Glr44 süt mü eminmisin canım yeni doğan bebeğe süt zararlı diye biliyorum hele inek sütü
Mavi34 Glr44 kaynatma süt içme kesinlikle. Pastörize edilmiş süt peynir yogurt tüketmem gerekiyor o yuzden hazir paketlerden al
Mom566 Glr44 benim kabızlık sıkıntım olduğu için laktozsuz içiyorum, doktorumda içebilirsin dedi herhangi bir marka belirtmedi süt iç hangisi olursa fark etmez dedi☺️
Elisammmbade Glr44 hee bende bebeğe diyorsun sandım😂 hazır sütü ısıtıp icebilirsin canım 39 haftalığim ben sabah akşam içiyorum içine bir kaşık da pekmez çok faydalı ama sütü direk olarak soğuk tüketme
Elisammmbade Aanneoldumm doktorum dolaptan çıkarıp hemen içmeyi önermedi en azından iki dakika ılınsın öyle tüket dedi. Hep dolaptan alıp içerdim
Zeyyyn Glr44 hazır süt ve yogurt tüketiyorum bende tiksindim doğal sütten napalım en azından içip yıyorum 😊😊