Arkideşler bende doğurdummm sonunda. Sezeryan oldum. Hemen başlıyorum anlatmaya. Normalde ben 24 temmuzda planlı sezeryan olacaktım. 23 gecesi eşimle uyumak için yattık. Annemde diğer odada yatıyordu. Sabah 8 yatışım olacaktı. Ben gece 1.30 kadar uyuyamadım tabi dön o yana bu yana. Çok gergindim. Neyse gece 3 gibi ince bir sancı vurdu uyku sersemi lavaboya gitmek için kalktım. Bi anda bir parça gibi akıntım oldu. Lavaboya gittim bi baktım nişan gelmiş. Hemen annemi uyandırdım. Doktor en ufak bişey de gel demişti. Eşimi de uyandırıp hemen duş alıp çıktık. Geldik hastaneye anlattık ara ara da sancı vuruyo ama dayanılmaz değildi. Daha sonra yatış verildi ve nöbetçi ebeye yönlendirildim. Alttan muayne etti. Açıklık sıfır. Ve asla kadını nişan olduğuna ikna edemiyorum. Enfeksiyondur o diyip duruyor. Neyse zaten yatış olcakmış geç odada dinlen dedi. Odaya geçtim ara ara sancım oldu ve öğlen 11.45 kadar bekledim. 11.45 ameliyathaneye indim. Hazırlık falan derken 12.00 bebeğim doğdu çok şükür. Bende 12.35 odamdaydım. Şimdi ameliyata gelince, ilk uyuşturdular. Baktım ben dokunmaları falan hissediyorum dedim durun kesmeyin sakın. Meğersem dokunmalar hissediliyormuş ama ne kesik ne bebeğin çıkması hiç hissedilmedi. Normalde ben bebek çıkınca hemen sakinleştirici istemiştim ama o sıra baktım iyiyim dedim kalsın gerek yok. Uyuşukluk biraz uzun sürdü benim ama iyiydim bilincin falan yerindeydi. Henüz sütüm gelmedi ama bebişim göğüsümü aldı. Artık zamanla insallah sütümde gelir. İlk kalkarken evet canım acıdı ama direk karşıya baktığım için hiç başım dönmedi. Ameliyat sonrası baş ağrısı da yaşamadım çok şükür. Şuan sık sık yürüyorum. Durumum iyi. Ağrım yok denecek kadar az. Herşey harekete bağlı. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ☺️